Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl ve hamilelik belirtileri çok benzer o yüzden belli olmaz hadi hayırlısı az kalmış şafak 1:))) umarım gelmez sevimsiz kırmızılar:)))
arkadaşlar erken hamilelik belirtilerini bileniniz var mı ? yazabilir misiniz rica etsem
hamişler erkenden uykuya daldırlar. yarın doktordan geliyim pozitifse söylerim bende olanları
bişi sorcam kızlarr adetime 2 gün var yalnız ben suan test yapsam cıkarmı sizceee kafamçokkarıştı
bişi sorcam kızlarr adetime 2 gün var yalnız ben suan test yapsam cıkarmı sizceee kafamçokkarıştı
ya bazen çıkabiliyor ama,geçmesi en doğru diyorlar..ama burda erken yapıp silikte olsa ikinci çizgiyi görenler oldu,belirtilerin falan varsa sen bilirsin:))
bende hiç uyku hali yok. hadi bakalım senin için hayırlısı olsun.
cnm yaa dayanamıomm gercekten çok heyecanlandımm delikafadulden hayatımda ilk kez gebelik testi yapıcamm kaydirigubbakcemile2
benimde günüm yarın ama korkudan test yapamıyorum.
şimdimi yapıcaksın.
bende hiç uyku hali yok. hadi bakalım senin için hayırlısı olsun.
benim 4 gün var yaptım çıktı. işallah bi aynlışlık yoktur ama çok slik çıkyor. bi dene istersen
canım belirtiler arasında kasık ağrısı,halsizlik,göğüslerde hassasiyet,damarlar belirginliği,uçlarında renk değişikliği,sık idrar,idrarda renk değişimi ve koku burdaki arkadaşlardan okuduklarım ama herkeste farklı olabiliyor tabi.en büyük handikapta regl le olan benzerlik o yüzden ayırt etmek zor,bazende insan psikolojik olarakta hissedebiliyor tabi bunları:)))
gündüz akşama kadar yatıryorum ben. ramazanda keyif yapıroum ramazanda sonra askerlik başlıyor benim için
bende öyle gündüz uyuyorum gecede doğal olarak oturuyorum :)
yarın 3 de imkanı olan herkez burda olsun heberleşelim o zaman:Saruboceq: