Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

3 lira bişey değil normal idrar testi

HMMM BENDE SEY SANDM SU HASSAS TESTLERDEN

KIZLAR BEN DUSUK YAPTIM EVDE KANAMAM VARDI BOLE AYAKLARIMI UZATTIM OTURUOM NETE TAKILIOM DOKTOR DINLEN DEDI DUSUKDEN SONCE BIRDEN BIR AGRI GIRDI SANKI ICIMDE RUZGAR ESTI FIRTINA CIKTI GIBI TUVALETE BIR GITTIM BIR PARCA ALLA ALLA DEDIM DUSUK OLSA BU KADARDA BASIT OLMAZ DEDIM HEMEN BIR TEST ALDIM SONUC NEGATIF O ZAMAN ANLADIM KI GITTI BEBEK ERTESI GUN DOKTORA GITTIM ICIMDE HIC BIRSEY KALMAMIS KURTAJA GEREK YOK DEDILERmafoldumben

düsse bile kandaki degerler hemen düsmez poziif cıkma olasılıgı yüksek canım bende bi düsük yasadım 2 hafata falan sürdü hcg nin düsmesi

offf desenize ben cumaya kadar meraktan çatlıcam ama soylediginize gore baska caremde yok. tesekkur ederim arkadaslar tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin

mızmız banamı sordun ???
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler arkadaşlar hayırlı haberler gelir inşallah hepinizden öpüyorum çok sizi.

kızlar ya benim kasığımda bi ağrı oluştu
hesaplamalara göre 13ünde yumurtladım
belirtilerde o yöndeydi acaba yumurtam mı çatlıyor
bi bilginiz varmı

mızmız banamı sordun ???
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler arkadaşlar hayırlı haberler gelir inşallah hepinizden öpüyorum çok sizi.

hayirli geceler cnm bebegine dikkat et sutunu icmeyi unutma yerimseniben allah rahatlik versin iyi uykular

tatlim dedimya az once bende kan testi yaptirdim korkmana gerek yok die okumadin mi sen

GORMEDIM CNM kaydirigubbakcemile3 PEKI NE CIKTI SENIN DEGERIN ONU SORUOM MERAK ETTIM

AZ ONCE NASIL YAPTIN KIZ KAN TESTINI ANLAMADIM YAW BEN BIRSEYI KARISTIRDIM AMA NEYI

Son düzenleme:
GORMEDIM CNM kaydirigubbakcemile3 PEKI NE CIKTI SENIN DEGERIN ONU SORUOM MERAK ETTIM

AZ ONCE NASIL YAPTIN KIZ KAN TESTINI ANLAMADIM YAW BEN BIRSEYI KARISTIRDIM AMA NEYI

ayy allah iyiligini versin seninkaydirigubbakcemile3cnm sen bence bi gecmisi oku istersen okumadan mi cvp yaziyon allah askina:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…