özlem sen nasilsin cnm bebisin ne durumda
yok cnm adetlerım hep duzenlıdır sasmaz saatını bıle bırdım ben yaaaa bu sefer boyle oldu ılac kullandım antıbıotık oksuruk vardı acaba omu etkıledı dıom cogu kısıde etkılemez dıo :sinifsinif:
kızlar ben ilçede oturuyorum
burda kan teti yok malesef
merkeze gitmek herzaman mümkün olmuyor
bu yüzden erken gebelik testi alayım diyorum
bilgisi olan kullanan varmı
valla cnm ben devlet hastanesınden bır kere urkutum dusugum sebebı onlar dıye bılırım yanı soyle oldu benım degerlerım dusuktu ılkınde 6 haftalık gebelıgım vardı degerım 141 dı baya dusuk bana senın degerın dusuk dusuk tehlıken var fılan hıc demedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu haftaya gel gene bakalım dedı ben bazen agrılarım oluo dedım cok olursa acıle gıt dedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu acıle gıttım tabı kanamam olunca alttan baktı kadın elını soktu ıgrenctı vajınal utrasonla baktı dıger doktordan sonra ben ne bılıyım daha sonra herkes uyardı onla baktırma fılan dıye evet gıt dınlen dedı doktor gece gene agrım cogaldı kanamam fılan bu sefer acıle gıttım bu sefer akıllandım ama ıs ısten gectı yat dedıler vajınal utrasona bakcaz dedıler yok dedım bana bır ılac ıgne ne bılıyım baska bırsey yapın dedıler yapamayız dedıler hastaneye yat dusersede bız bırsey yapamayız dedıler lafa bakarmısın ya dellendım eee dedım bırsey yapmayacaksanız hastanede kalmamın ne anlamı var dedım amannn sende hıc bırsey begenmıosun demesınler mı o gunden berı onunden bıle gecmem ALLAH DUSURMESIN
bende aynı durumdayım. idrar testi yaptım pozitif çıktı. perşembede merkeze gidicem
canım ilaçların o kadar fazla gecikme yapıcağnı düşünmüyorum çok düzenliyse adetlerin.
birde belirti yok diyosun herkesde ayno olcak diye bişey yok belirti olmayabilirde ama göğüslerde damarlar belirginleşti demişsin bu bir belirtidir belki senin için canım
hadi yaaa...
onlar doktor sonucta bizden almasalarda devletten tıkır tıkır paralarini aliyorlar devlet hastanesine gidiyorsun die kendilerine muhtacmissin gibi davranmislar bu ne yaa..
bosver tatlim korkma bu sefer durum baska sadece kan testi yaptircaksin
sonuclarin da müjdeli cikarsa direk baska bi hasteneye gecis yaparsin zaten
arkadaşlar ben meraktan ve uzuntuden olmak uzereyim. aklıma şöyle birsey geldi simdi ben yarin bi tane gebelik testi alip yapsam sonuc cikarmi sizce. yani düşmüşse bile negatif sonucunu verirmi bana sizce
canım özeline mesaj attım
bu arada idrar testi kaç günlükken çıktı özel bi markamı hoş oralarda bulunmaz ya sorayım dedim
nova diye bi gebelik testi 28 günden hesaplarsam 5 gün var adetime pozitif verdi iki kez yaptım ikisde aynı. Ama ben yinede güvenemyorum kan testine gidicemdelikafadulden korkuyorum bu sefer
arkadaşlar ben meraktan ve uzuntuden olmak uzereyim. aklıma şöyle birsey geldi simdi ben yarin bi tane gebelik testi alip yapsam sonuc cikarmi sizce. yani düşmüşse bile negatif sonucunu verirmi bana sizce
ooooo hayırlı olsun cnm benım o nova ne kadar kı
NASIL YANI CNM YANI BENIM BEBEK DUSTU DOKTORA GITMEDEN ONCE TEST YAPTIM NEGATIF CIKTI ANLADIM KI GITTI BEBEK ONUMU DIORSUN YANI SEN:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?