Canım yaa korkuyorum yapmaya.Adetime 6 gün felan vardı galiba ikinci çizgi ilk baktığımda yoktu bende bıraktım işe daldım bi yarım saat sonra baktım silik gibi çıktı kafam karışmıştı ama yinede umutlandım sankii.Şimdede korkuyorum ne zaman yapsam acaba bilmiyorumki..
Bitanem adet gününden 5 gün felan sonra yap tabii sabredebilirsen...
Sleepy arkadaşım benimde ilk defa bu ay hayatımda geç gelmişti reglim bende o yüzden umutlanmıştım ama olsun napalım önümüzde aylar çok allah sağlık sıhhat versin öncelikle..bu mübarek gecede de herkesin duaları kabul olur inşallah..
Canım ben bal-tarçın-çörekotu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bide incir kürü..sonuçta doğal şeyler zararı yok..her yolu deneyelim bakalım ne olacak..yerimseniben
canım en kesin çözüm kan testi yaptır hayatım ondan belli olur herşey:)
dikkat et kendine ve bebişine canım inş sağlıcakla kucağına alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım ben 3 gün geçtiğinde yapmıştım çizgi çok netti bir iki gün içinde yap sende varsa çıkar hayatım.
2 gün bekleyim bakalım..
gözümden bile sakınıyorum ben onu insallah tutunmustur da annesine bırakmaz bizi
dogru cnm oda cok pahalı yapıolar ya 20 ytl ozelde ben adet olurum dıye dusunuyormda bır umut ıste hala olmayınca ınsan umıtlenıo negatıfte cıksa
dogru cnm oda cok pahalı yapıolar ya 20 ytl ozelde ben adet olurum dıye dusunuyormda bır umut ıste hala olmayınca ınsan umıtlenıo negatıfte cıksa
cnm adetım 11 eyluldu olmadı bugun yaptım negatıf cıktı belkı bır umut dıom adet olmazsam ne zaman tekrarlasam kı testı
cnm sskınız varmi
canım ben 3 gün geçtiğinde yapmıştım çizgi çok netti bir iki gün içinde yap sende varsa çıkar hayatım.
var cnm ama ben devlet hastanesını sevmıyorum hıc onem vermıolar yanı soyle ılk hamıslıgımde ya ınsan bır sorar demı cahılım ılk defa hamısım ne olacak ne bıtcek ne yapacaklar bılmıyorum adam daha ben anlamdan sak dıye vajınal utrasonla baktım sımdıde gıtsem muane etmeden test yaaparlarmı bılmıyorum kıııııı korkuom gene o pıs aletle bakarlar dıye korkuomakannehir
ozaman bir iki gün sonra tekrarlarsın canım testini bakalım ne olcak adetinin üzerinden epey geçti önceden böyle gecikmeler oluymuydu yoksa düzenlimidir hep
sadece tahlil iste
var cnm ama ben devlet hastanesını sevmıyorum hıc onem vermıolar yanı soyle ılk hamıslıgımde ya ınsan bır sorar demı cahılım ılk defa hamısım ne olacak ne bıtcek ne yapacaklar bılmıyorum adam daha ben anlamdan sak dıye vajınal utrasonla baktım sımdıde gıtsem muane etmeden test yaaparlarmı bılmıyorum kıııııı korkuom gene o pıs aletle bakarlar dıye korkuomakannehir
ole deyınce yaparlarmı kı ya bırsey bılmıom ozele gıdıom test yapacam dıom para basınca yapıolar ama devlet ole yaparmıkı :sinifsinif:
cnm sen direk git devlete, doktora adetim gecikti hamile oldugumdan supheleniyorum kesin sonuc icin kan testi yaptirmak istiyorum de. baska bisey yapmazlar zaten yaparlarsa da sen izin vermezsin olur biter.bende ole yapmistim. kan testi yaptirdim sadece ertesi gunde sonuclarimi aldim. bosu bosuna o kadar para odemene degmiyo ya
ok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN ogrendıgım ıyı oldu gıderım ben bır ıkı gune kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?