Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

canım ben 3 gün geçtiğinde yapmıştım çizgi çok netti bir iki gün içinde yap sende varsa çıkar hayatım.

öyle tabi canım valla bu gece dularım hep bu yönde Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin.
napalım canım artık ekim diye bi topik açıcaz umutlarımız devam edicek:))bakalım bende deniycem bu ay bu kürleri,eşler içinde keçiboynuzu kürü var,iki taraflı doğal yöntemlerle arıycaz umudu,hayırlısı canım..

dogru cnm oda cok pahalı yapıolar ya 20 ytl ozelde ben adet olurum dıye dusunuyormda bır umut ıste hala olmayınca ınsan umıtlenıo negatıfte cıksa

ozaman bir iki gün sonra tekrarlarsın canım testini bakalım ne olcak adetinin üzerinden epey geçti önceden böyle gecikmeler oluymuydu yoksa düzenlimidir hep

cnm sskınız varmi

var cnm ama ben devlet hastanesını sevmıyorum hıc onem vermıolar yanı soyle ılk hamıslıgımde ya ınsan bır sorar demı cahılım ılk defa hamısım ne olacak ne bıtcek ne yapacaklar bılmıyorum adam daha ben anlamdan sak dıye vajınal utrasonla baktım sımdıde gıtsem muane etmeden test yaaparlarmı bılmıyorum kıııııı korkuom gene o pıs aletle bakarlar dıye korkuomakannehir

sadece tahlil iste

ozaman bir iki gün sonra tekrarlarsın canım testini bakalım ne olcak adetinin üzerinden epey geçti önceden böyle gecikmeler oluymuydu yoksa düzenlimidir hep

yok cnm adetlerım hep duzenlıdır sasmaz saatını bıle bırdım ben yaaaa bu sefer boyle oldu ılac kullandım antıbıotık oksuruk vardı acaba omu etkıledı dıom cogu kısıde etkılemez dıo :sinifsinif:

cnm sen direk git devlete, doktora adetim gecikti hamile oldugumdan supheleniyorum kesin sonuc icin kan testi yaptirmak istiyorum de. baska bisey yapmazlar zaten yaparlarsa da sen izin vermezsin olur biter.bende ole yapmistim. kan testi yaptirdim sadece ertesi gunde sonuclarimi aldim. bosu bosuna o kadar para odemene degmiyo ya

ya hıc bır belırtı yok bende hamıslık adına bır sımdı dıkkat ettım goguslerımde dolgunluk var bırde damarlarım bellı ama sızlama yok

ok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN ogrendıgım ıyı oldu gıderım ben bır ıkı gune kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…