Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

arkadaşlar bi hamilemiz daha varkaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun...allah bu listedeki hamilelerimizi bebek lerine kavuştursun:Saruboceq::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
azize ben vardım listede ayın 14-15inde adet olamam gerekiyoyu ama olmadım ve az önce öğrendim hamileyim harısı bekleyen herkese alalahım çok şükür sana

azize ben vardım listede ayın 14-15inde adet olamam gerekiyoyu ama olmadım ve az önce öğrendim hamileyim harısı bekleyen herkese alalahım çok şükür sana
çok sevindim canım...hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım...senide hemen listeye ekliyim:lepi:

Canım senin sayende test yaptım:)) Sonuç ikinci çizgi silik çıktı:)) Ayy hamileyimdir inşallah. ozlmgkhn sağolasın, senin tecrübene güveniyorum:)kaydirigubbakcemile2

Yaaa kızlarrr şimdi gebelik testini yaptım. İkinci çizgi çıktı:)) Ama silik, çok da silik değil. Yani diğerinden biraz daha açık renkte... Nolur bişey söyleyin.. Aşırı heyecanlıyım...

canım çok tebrik ederim inşallah kandada pozitifi görür sağlıkla hamileliğini geçirir bebişini kucağına alırsın darısı başımıza inşallah aminnnnnnnnnnnnnn
şimdi senin duan daha makbul dua ette senin gibi bizde müjde verelim

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah tez zamanda sen de müjdeli haberler verirsin...vereliniortak

Son düzenleme:

canım şu mübarek günde ikinci hayırlı haber
hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu
senin duan daha makbul olurr

slm kızlar,yeni haber alan tüm anne adaylarımızı tebrik ediyorumm..
azizecim ben yokum sanırım listede göremedim ama 17 benimde beklenmeyen tarihim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…