Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

canım bebğin sağlıklı olur inşallah canım bende ilk bebğimi kaybetmiştim şimdi korkularım var tabiki o kadar fazla beklemyi düşünmüyorum elbette ama 6 haftayı bulsun diye düşünmüştüm bayram öncesi yani 1-2 gün içinde gitmeliyim demekki. peki keseyi görebildinizmi vajinal ultrasonmu yaptılar

tatlım sen geç bile kalmışsın...ben dr.gittiğimde 3 haftalıktım ama yinede gittim ilaç falan veriyorlar anne ve bebek için.gecikme canım senin yerinde olsam öğrenir öğrenmez giderdim valla...

oo çok geç kalmışım ben tamam gidiyim hemen haklısınız kızlarrrr

normal karindan ultrason cnm. kese henuz tam belli olmuyordu ama en azindan gitmis oldugum icin icim rahat arti ilac felan.
en kisa zamanda git bence

ben burdayım şekerim eskileri bi okuyum demiştim serin diye bir arkadaşda hamile haberini vermiş burda canım onu gördüm fakat birdaha uğramamış
tatlım ben çıkıyom.iyi geceler tatlı rüyalar sana canım...kendine iyi bak...dr.işinide geciktirme tatlım.opuyorumnanaktan

kızlar size bisey sorcam. biz bu hafta sonu esimin memleketine dugune gitmeyi dusunuyoruz 12 saatlik bi yol sizce bebege bi zarari olurmu bugun doktora sorcaktim ama unutmusum tamamen cikmis aklimdan yaa

slşm kızlar ben adet olmadım 11 eyluldu adetım normalde hıc sasmaz bır ıkı hafta once hastaydım ılac ıctım sızce o nedenlemı olmustur yanı ben ole dusunuyorum ne adet belırtılerım var ne hamıslık normalde ben adet olmadan bır kac gun oncesınden karnım agrırı sırtım kasıklarım agrırıdı bu sefer agrımadı bırde akıntım var ama koyu renk kahverengı gıbı ama kokusuz sızce ne oluo

kızlar size bisey sorcam. biz bu hafta sonu esimin memleketine dugune gitmeyi dusunuyoruz 12 saatlik bi yol sizce bebege bi zarari olurmu bugun doktora sorcaktim ama unutmusum tamamen cikmis aklimdan yaa

kendine dikkat et yorma canım sanırım bişey olmaz ama kesin emin olayım diyosan dr una bir sor istersen canım

canım adetinin üzerinden geçmiş yarın bir test yap istersen hamişsen çıkar zaten
inşallah hamişsindir hayırlı canım haberlrini bekliyorum canım yarına :CüvCüv:

cnm 3 gün gecmis sanirim gebelik testi alip yapmayi dusunmuyormusun ayyy ben 1 gün gecse dayanamaz yapardim hatta adet gunume 5 gun kala bile yaptigimi hatirliyorum cok isteyince bole oluyor herhalde

cnm 3 gün gecmis sanirim gebelik testi alip yapmayi dusunmuyormusun ayyy ben 1 gün gecse dayanamaz yapardim hatta adet gunume 5 gun kala bile yaptigimi hatirliyorum cok isteyince bole oluyor herhalde

cnm bende merakdan catlarım ama umıdım yok nedense bu sefer yanı ılaclardandır fılan dıyorum ben kendımce ama bakalım bıraz daha gecıksın oyle yapcam bır kac gun sonra belkı yarın fılan adet olurum uzulmeyeyım

cnm insallah hamilesindir. ama bu sekilde kendini daha cok heveslendirmiyor musun

kızlar görüşürüz hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere hayırlı haberlerle inşallah:))))

valla cnm bende umıt yok o kadar ılac ıctım kııııııı gıdıpte test almak bıle ıcımden gelmıo nedense bır suru antıbıotık su bu ıctım belkı ondandır dıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…