slm leylacım nasılsın....listede adim birinciymis,dikkat etmemistim onceleri...ama haberim en sonuncu gelicek sanirim.butun hamile arkadaslarimizi tebrik ediyorum,saglilka kucaginiza alirsiniz bebislerinizi insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm leylacım nasılsın....listede adim birinciymis,dikkat etmemistim onceleri...ama haberim en sonuncu gelicek sanirim.butun hamile arkadaslarimizi tebrik ediyorum,saglilka kucaginiza alirsiniz bebislerinizi insallah.
benide liste yaz diyolar hemen yazıyorum...ama çoğundan haber yok:1no2:bende merak ediyorum..acaba belli olmayanları silsemmi nedersin.....azizecim listede çok boş alan var kiminin adet tarihi yok adet tarihi geçenlerden haber yok acaba hamişlermi reglimi oldular valla merak ediyorum bi uğrasalarda buraya bilgilensek
benide liste yaz diyolar hemen yazıyorum...ama çoğundan haber yok:1no2:bende merak ediyorum..acaba belli olmayanları silsemmi nedersin.....
slm canım aramıza hoşgeldin...test falan yapma çooooooooooook erken.gününün geçmesini bekle...
daha günün var canım test yapma şimdiden çıkmazsa çünkü üzülürsün biraz daha bekle sabret canım inşallah duaşarımız kabul olur hayırlı haberlerini alırız canım
selam kızlar,nasılsınız..valla özlemcim,daha hastalanmadım ama akıntımda kesildi sanırsam gelicek o yüzden pek umudum kalamadı bakalım...
inşalla canım ya valla bal damlıyor ağzından:))) hayırlısı tabi zamanını bekliyordur bebişim,ama çok geç kalmadanda gelsin:)))
özlemcim eren in resmini gör canım...
öyle tabi canım herşeyin hayırlısını diliyorum,işte bu ay 1 yıl bitecek artık bundan sonra tedavi olayı falan,aslında birazda o süreçten korkuyorum,yani bizi neler bekliyor bilmiyorum.senin ne kadar zaman sonra oldu canım?
özlemcim eren in resmini gör canım...
sağol canım...taşındanda büyük gösteriyo...iri yarıdır biraz oğluşum.ayy canım maşallah çok yakışıklı bi oğlun varmış nazar değmesin allah bağışlasın canım
büyük geçmiş olsun canım,sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına:)))