• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

azizecim listede çok boş alan var kiminin adet tarihi yok adet tarihi geçenlerden haber yok acaba hamişlermi reglimi oldular valla merak ediyorum bi uğrasalarda buraya bilgilensek

azizecim listede çok boş alan var kiminin adet tarihi yok adet tarihi geçenlerden haber yok acaba hamişlermi reglimi oldular valla merak ediyorum bi uğrasalarda buraya bilgilensek
benide liste yaz diyolar hemen yazıyorum...ama çoğundan haber yok:1no2:bende merak ediyorum..acaba belli olmayanları silsemmi nedersin.....

benide liste yaz diyolar hemen yazıyorum...ama çoğundan haber yok:1no2:bende merak ediyorum..acaba belli olmayanları silsemmi nedersin.....

adet tarihi epey geçenleri yada bir kere yazıp bidaha uğramayan adet tarihi belli olmayanları eleyebilirsin zaten kimin sürekli takip ettiği belli oluyor canım

slm canım aramıza hoşgeldin...test falan yapma çooooooooooook erken.gününün geçmesini bekle...

hadi yaaa bakındım biraz forum yazılarına da erken öğrenenler de varmış bir ihtimaal çıkar diye yapayım demiştim yarın için bide bu ilk denemem :emir_bebek: ne tez canlı biriymişim benkaydirigubbakcemile2

daha günün var canım test yapma şimdiden çıkmazsa çünkü üzülürsün biraz daha bekle sabret canım inşallah duaşarımız kabul olur hayırlı haberlerini alırız canım

inşaallah tatlım bakalım nolucak bebişler sağlıkla gelsin hayırlısı diyelim
senin de bebeğin hayırlı olsunn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq::nazar:

selam kızlar,nasılsınız..valla özlemcim,daha hastalanmadım ama akıntımda kesildi sanırsam gelicek o yüzden pek umudum kalamadı bakalım...

selam kızlar,nasılsınız..valla özlemcim,daha hastalanmadım ama akıntımda kesildi sanırsam gelicek o yüzden pek umudum kalamadı bakalım...

canım benimde akıntım kesilmişti son 2-3 gün kala sonra tekrar azar azar başladı şimdide iice çoğaldı canım yani bende çok umutsuzlanmıştım ama oldu bak yinede bekleyelim biz hayırlısı tabi adet olursanda üzülmeyelim nasılsa olucaktır canım

inşalla canım ya valla bal damlıyor ağzından:))) hayırlısı tabi zamanını bekliyordur bebişim,ama çok geç kalmadanda gelsin:)))

öyle tabi canım herşeyin hayırlısını diliyorum,işte bu ay 1 yıl bitecek artık bundan sonra tedavi olayı falan,aslında birazda o süreçten korkuyorum,yani bizi neler bekliyor bilmiyorum.senin ne kadar zaman sonra oldu canım?

kızlar ebnde listedeysin sat 8 ağustos 5 eylül olmam lazımdı olmadım adet günümde betahcg yaptırdım çıkadı bişey 9 gün geçti dahada bakmıyorum bwen aslında pko dan şüpheleniyorum birkaç belirtisi var çünkü 11.ayımızdı adet olursam 3.günü dr. gitcem artık inş. bayrama denk gelmez bende hiçbir belirti yok ne adete nede hamileliğe dair.beklemedeyim anlıycanız.10.gün çıkamyıp 20.gün hamileliğini öğrenenn bir arkl. vardı sitede o bana morla oldu belki bende geç döllenme olmuştur diye hala bir ümit bekliyorum

öyle tabi canım herşeyin hayırlısını diliyorum,işte bu ay 1 yıl bitecek artık bundan sonra tedavi olayı falan,aslında birazda o süreçten korkuyorum,yani bizi neler bekliyor bilmiyorum.senin ne kadar zaman sonra oldu canım?

canım ben 5 ay önce bi hemilelik yaşadım ama bebeğim gelişmediği için düşük ve kürtaj yaşadım sonra bu ay tekrar hamile kaldım işte canım sadece 1 ay korunduk düşükten sonra ilkide bize sürpriz yapmıştı planlı değildi zaten ama bu planlı ve isteyerek oldu

Back