kızlarrr kimsecikler yokmu???napıyosunuzzzz
slm özlemcim nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
ben iyiyim bizde umutlar ekime kaldı kısmet inşallah
inşallah eylülün sonunda çift çizgiyi görürüm :)
test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))
kızlar işte listemizde ilk hamilemiz vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.darısı bekleyenlerin başına:Saruboceq:
aysima04.........................................................13 eylül
gizser..................................................................
Ben de belirtiler çok fazla. Yazmıştım ama kimse bana cevap yazmadıMerhaba arkadaşlar..benim regl tarihim 11 iydi.ama bugün regl oldum( hayatımda ilk defa bu ay reglim gecikti.benim adetlerim hep yaklaşık 1 hafta önce gelir..bu ay böyle olunca umutlanmıştım doğal olarak.ama napalım hayırlısı diyorum..biz ilk defa bu ay deneyebilmiştik benim sağlık sorunlarımdan dolayı. o yüzden artık önümüzdeki aylara bakıcaz..
Canım sıkma canını. Önümüzdeki ay olur inşallah. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
Belirtileri devam eden ve regl olmayan arkadaşlarında müjdeli haberlerini bekliyoruz..inşallah onlardan güzel haberler alırız diyorum..:enbuyukkk:
Canım benim regl tarihim 20 Eylül. Bakalım inşallah bebek var diyorum. Beliriler 10 gün öncesinden başladı bende.kızlar bişi sorcam benim adetim ayın 19unda eğer hamileysem suan belirti olurmuu ne gibi belirtiler olur olursa
Benim de 20 Eylül Beraber sayalım:)) Ama 20 Eylül Bayram...ben de eylul ayinda cift cizgi gormek isteyenlerdenim, 19 eylul de adet tarihim, hadi bakalim. insallah Allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek:
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun. Annelik mükemmel bir duygu olmalı. vereliniortakkızlar bende hamileyim.çok mutluyum ama garip duygular yaşıyorum
kızlar bende hamileyim.çok mutluyum ama garip duygular yaşıyorum
Kızlar merhaba. Regl tarihim 20 Eylül... Bende ki belirtiler şunlar; göğüslerde hassasiyet, sol kasıkta ara ara ağrı, 2 gündür yok ama ondan önceki günlerde aşırı baş dönmesi, kabızlık. Aklıma gelenler bunlar şimdilik... Bir de şunu da ekleyim ben regl tarihimden 11 gün önce kan testi yaptırdım 1 çıktı.
Bunlar hamilelik belirtileri mi? Bilenler yardımcı olsun lütfen kıslaarrr
evet bugün kan testi yaptırdım
evet bugün kan testi yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?