Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

kızlarrr kimsecikler yokmu???napıyosunuzzzz
slm özlemcim nasılsın hamilelik nasıl gidiyo

iyiyim canım hamilelik iyi gidiyo çok bişey anlamıyorum henüz biraz katrın ağrısı falan var halsizlik onun dışında kendini belli eden bişey yok canım umarım rahat bir hamilelik geçirirm :)))):CüvCüv:
sen nasılsın durumlar ne sende ??

inşallah eylülün sonunda çift çizgiyi görürüm :)

arkadaşlar bende eylül sonu bekliyorum 30 eylül olması gereken adet tarihim ve bu ay ilk denememiz korunmayı yeni bıraktık 1,5 sendeir evliyiz allah hayırlısını versin inşallah ama gerçekten heyecanlı bi durum insan çok merak ediyo sabırsızlanıyo a.s.

test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))

canım hayırlı uğurlu olsun, gül bence , allah sağlıklı sıhatatli dünya tatlısı bi bebek nasip etsin, nasıl heycanla bekliyodun , mutluluklar :lepi:

azizecim bende uzun zamandır takip ediyorum siteyi ve aranıza yeni katıldımbuyrunnnnnnnnn , listeye beni de eklermisin canım, 30 eylül adet tarihim çalışmalara ilk bu ay başladık 1,5 yıldır evliyim ve artık bebiş istiyoruz, umarım allah aratmaz bir an önce bebeğimizi :ecrin_bebek: verir bize , hepimize bol şans arkadaşlar :CüvCüv:

Ben de belirtiler çok fazla. Yazmıştım ama kimse bana cevap yazmadı(emir_bebek:

kızlar bişi sorcam benim adetim ayın 19unda eğer hamileysem suan belirti olurmuu ne gibi belirtiler olur olursa
Canım benim regl tarihim 20 Eylül. Bakalım inşallah bebek var diyorum. Beliriler 10 gün öncesinden başladı bende.

ben de eylul ayinda cift cizgi gormek isteyenlerdenim, 19 eylul de adet tarihim, hadi bakalim. insallah Allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek:
Benim de 20 Eylül Beraber sayalım:)) Ama 20 Eylül Bayram...

kızlar bende hamileyim.çok mutluyum ama garip duygular yaşıyorum
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun. Annelik mükemmel bir duygu olmalı. vereliniortak

Kızlar merhaba. Regl tarihim 20 Eylül... Bende ki belirtiler şunlar; göğüslerde hassasiyet, sol kasıkta ara ara ağrı, 2 gündür yok ama ondan önceki günlerde aşırı baş dönmesi, kabızlık. Aklıma gelenler bunlar şimdilik... Bir de şunu da ekleyim ben regl tarihimden 11 gün önce kan testi yaptırdım 1 çıktı.

Bunlar hamilelik belirtileri mi? Bilenler yardımcı olsun lütfen kıslaarrr

bence hamilesin :lepi:

Herkese günaydınlarrr....yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorumm..

Gizserr tebrik ederim canım yenimi öğrendin hamile olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…