Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

inşallah gönlüne göre birini bulursun, doktor konusunda güvenmek çok önemli canım..

bak sen erenciğe nasıl uyutmamış annesini sağolsun babcığı yardımcı olmuş sana bakalım benim kociş neyapıcak gerçi şimdiden çok düşkün ama görcez böle bi durum olursa neyapıcağnı :))))

bende bu ay hep olucak diye düşündüm,negatif düşünmemeye çalıştım,şimdide öle yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak:))))

şu kahverengi çizgi olayını okumuştum,başka sayfada.bendede hafif öyle bişey var ama daha önceden varmıydı hiç dikkat etmemiştim doğrusu:)))

özlemcim sana iyi tatlı rüyalar canım ben yatıyım sahura kalkcaz daha.....yarın görüşürüz kısmetse canım bay bay

valla belimde ağrım var,kasıklarımda,oburlaştım bide bu sıralar:)))
kasıklarımdaki ağrı geziyor gibi bazen sağdan şiddetli bazen soldan..

benimde kasık ağrım çok fazla oluyordu halada devam ediyor ve sağ tarafta fazla süreklide bi acıkma hali var yani sendede belirtiler böyleymiş bakalım bekliycez artık sabredelim 4 gün daha peki sen bişey hissediyomusun ne düşünüyosun varmı sence bebiş:)))
inşallah vardır bu arada

bende bu ay hep olucak diye düşündüm,negatif düşünmemeye çalıştım,şimdide öle yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak:))))

canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar.üzme kendini sıkılma....hayırlısı neyse o olsun canım bay bay

sizde oldumu kızlar?

evet canım oldu hatta orayada yazmıştım ben daha öğrenmeden bendede var bu çizgi diye
bendede oluştu ve eşimede gösterdim yanlışmı görüyorum acaba diye oda farketti böyle bi çizgi olduğunu çok koyu bir renk değil ama karşıdan bile bakılsa belli olabiliyo

sağol azizecim sanada iyiuykular:)))desteğin için sağol,bakalım hep diyorum zaten mutlaka zamanını bekliyordur gelmek için diye:))))

evet bende aynadan bakarak emin oldum ama,dediğim gibi daha önce dikkat etmemiştim.sadece hamilelikte olan bişeymiki?gerçi bi kaç yerde okumuştum ilerleyen aylarda diye ama , bilgim yok tabi...

merrhaba semacım iyigeceler:))) sanada kolay gelsin bu beklemek hiç kolay değil valla:)))

evet bende aynadan bakarak emin oldum ama,dediğim gibi daha önce dikkat etmemiştim.sadece hamilelikte olan bişeymiki?gerçi bi kaç yerde okumuştum ilerleyen aylarda diye ama , bilgim yok tabi...

genelde ilerleyen aylarda ortaya çıkarmış ama bazı kişilerde hamilelik belirtisi olarak ortaya çıkarmış bi çok kişi söylüyor olduğunu

Evet bitanem çok zor yaa öyle endişeleniyorumkii... Ama beklemekten başka elimizden başka bişi gelmiyo:teselli: birbirimizi teselli edelim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…