evet canım.bencede.inşallah senin bebişin uslu olur...gece uyuması çok önemli bi bebeğin...uyumadımmı anne perişan oluyo uykusuzluktan.ben çok çektim valla aylarca uyumadığımı bilirim...eşimde çok yardım ederdi sağolsun uyusun diye ayaklarında sallardı ereni....sabahta 7 de kalkıp işe giderdi canım kocam...ah ahh
özlemcim sana iyi tatlı rüyalar canım ben yatıyım sahura kalkcaz daha.....yarın görüşürüz kısmetse canım bay baybak sen erenciğe nasıl uyutmamış annesini sağolsun babcığı yardımcı olmuş sana bakalım benim kociş neyapıcak gerçi şimdiden çok düşkün ama görcez böle bi durum olursa neyapıcağnı :))))
valla belimde ağrım var,kasıklarımda,oburlaştım bide bu sıralar:)))
kasıklarımdaki ağrı geziyor gibi bazen sağdan şiddetli bazen soldan..
özlemcim sana iyi tatlı rüyalar canım ben yatıyım sahura kalkcaz daha.....yarın görüşürüz kısmetse canım bay bay
bende bu ay hep olucak diye düşündüm,negatif düşünmemeye çalıştım,şimdide öle yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak:))))
sizde oldumu kızlar?
bende ayaktayım kızlar:)) 4 gün kaldı belirti okuyup duruyorum:))))
evet bende aynadan bakarak emin oldum ama,dediğim gibi daha önce dikkat etmemiştim.sadece hamilelikte olan bişeymiki?gerçi bi kaç yerde okumuştum ilerleyen aylarda diye ama , bilgim yok tabi...
Ayyy canım benim banada 3 gün kaldı hayırlısı bakalım.Bu arada iyi geceler kızlar....
meraba canım iyi geceler bak az kalmış üç gün hemencik geçer öğrenelim senin mmüjdenide inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?