• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

sağol canım..sende tatlısın valla...bak sonunda gördük birbirimizi.

evet görmeden yazışsak bile ben senin ne kadar tatlı bi insan olduğnu anlamıştım zaten arkadaşım. burda gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyo inan seninle sohbet etmeyi özlüyorum valla:)

evet görmeden yazışsak bile ben senin ne kadar tatlı bi insan olduğnu anlamıştım zaten arkadaşım. burda gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyo inan seninle sohbet etmeyi özlüyorum valla:)
yaa bende anım.bugün hiç yazışamadık sıkıldım valla.arada resimlerimizi deyiştiririz artık.eren in resminide koyarım yakışıklı oğulumuda görürsün ablası.

azizecim benim ayaklarım çok üşüyor yaa normal dimi bu hamilelikten sıcak tutmaya çalışıyorum ama üşütmem heralde bişey olmaz dimiCADIARZU

canım uykun geldiyse kendini yorma...

valla hem uzanıyorum hem yazıyorum burda rahatım yerinde yorulmuyorum şekerim bütün gün uykuluyum ama gece olunca hiç uykum yok normalmi ki :)) kaydirigubbakcemile3
eşimde iş dolıyısıyla dışarda henüz gelmedi onu bekliyorum zaten :))))))

azizecim benim ayaklarım çok üşüyor yaa normal dimi bu hamilelikten sıcak tutmaya çalışıyorum ama üşütmem heralde bişey olmaz dimiCADIARZU
hiç bişey olmaz merak etme....ama sen yinede sıcsk tutmaya bak.sonra yumurtalıklarını üşütme iltihap olur.çorap giy canım.hamileliktendir.benimde hep buz gibiydi ayaklarım hamileyken.

valla hem uzanıyorum hem yazıyorum burda rahatım yerinde yorulmuyorum şekerim bütün gün uykuluyum ama gece olunca hiç uykum yok normalmi ki :)) kaydirigubbakcemile3
eşimde iş dolıyısıyla dışarda henüz gelmedi onu bekliyorum zaten :))))))
ayy kıyamam yanlızmısın...canım.gece geç saatlere kadar uyanık kaldığın için gündüz uykulu olman normal...sende gündüzleri uyu bol bol.

ayy kıyamam yanlızmısın...canım.gece geç saatlere kadar uyanık kaldığın için gündüz uykulu olman normal...sende gündüzleri uyu bol bol.

zaten öyle yapıyorum uykucu oldum valla iice :)))
bu gece bizden başka kimse yok kuşum ya kimseden haberlerde alamadık bugün

Back