Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

zaten öyle yapıyorum uykucu oldum valla iice :)))
bu gece bizden başka kimse yok kuşum ya kimseden haberlerde alamadık bugün
evet baş başayız...herkez uyuyo erhalde bide bize bak hala ayaktayız.beni bırak bide sen hamile hamile bu ssatlere kadar oturuyon....bebeğinde doğunca gececi olmasın.gece uyanık gündüz uyuyor.ayyy.

evet baş başayız...herkez uyuyo erhalde bide bize bak hala ayaktayız.beni bırak bide sen hamile hamile bu ssatlere kadar oturuyon....bebeğinde doğunca gececi olmasın.gece uyanık gündüz uyuyor.ayyy.

ayy ozaman çok zor olur ben biranönce düzenimi değiştireyim bari bebişim alışsın erkenden uyumaya dimi :)))

ayy ozaman çok zor olur ben biranönce düzenimi değiştireyim bari bebişim alışsın erkenden uyumaya dimi :)))
evet doğru.benim eltim 20 gün önce doğum yaptı.akşamları en geç 11de yatardı.bak bebeğide öyle erkenden uyur bütün gece 2 saatte bir emmeye uyanır....yine uykuya dalar...çok uslu bi bebek maaşallah.ben hamileyken geceyarılarına kadar uyumazdım inan oğulumda çok zor uyuturdum bebekken sabahlara kadar uyanık dururdu.sonra bütün gün uyurdu...çok zor böyle...bebek bakmak.gündüz bebek uyurken ben uyuyamıyordum işim olurdu.işte böyle sende dikkat et canım.

haklısın canım öyle çok zor oluyo bugün gittiğim arkadaşımında bebeği öyle gündüz çok uslu sadece emiyo ve uyuyo ama gece hiç uyutmuyomuş annesini üzüldüm valla perişan olmş kızcağız.
demekki dikkat etmem gerekiyo sabahları erken kalkıyım bari zorlayım kendimi akşam erken uykum gelsin :))

hadi hayırlısı,umarım gönlüne göre bi dr bulursun,çok önemli tabi bu süreçte..

evet canım bakıyorum işte bir kaç dr buduk eşimle aralarından en iyisini bulup gitmek istiyoruz inşallah gönlümüze göre birini buluruz.
senin belirtiler neler canım

valla belimde ağrım var,kasıklarımda,oburlaştım bide bu sıralar:)))
kasıklarımdaki ağrı geziyor gibi bazen sağdan şiddetli bazen soldan..

evet canım.bencede.inşallah senin bebişin uslu olur...gece uyuması çok önemli bi bebeğin...uyumadımmı anne perişan oluyo uykusuzluktan.ben çok çektim valla aylarca uyumadığımı bilirim...eşimde çok yardım ederdi sağolsun uyusun diye ayaklarında sallardı ereni....sabahta 7 de kalkıp işe giderdi canım kocam...ah ahh

ama tabi regl zamanındada yaşanabilir şeyler bunlar biliyorum:)) psikolojikte olabilir,hamileliğe yormaya çalışan bi tarafım var elbette:)))

özlemcim öğrenmeden önce hissetmişmiydin?belirtiler haricinde manevi anlamda:))

yaa onu anlatmak zor canım ya adet belirtilerine benziyo zaten belirtiler ama öyle bişey oluyoki kendi kendine yoktur desen bile hissediyosun sanki onu belirtiler haricinde. ben test yaptığımda çift çizgiyi görüceğme o kadar emindimki psikolojik olarak kendimimi alıştırdım bilmiyorum ama içimde birşey var ve bebğim geldi dedim adet olcağmı düşünmedim garip bi duygu herkes ne hissediyo bilmiyorum şimdide yüzümde sürekli bi sırıtma hali var :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…