Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azizecim, beni de ekler misin listeye ben de en son 20 eylülü bekliyorum umarım listedeki bütün arkadaşlarla birlikte ben de hamiş olurum
iyi akşamlar kızlaryerimseniben nerelerdesiniz....bakıyım
slm canım....senide ekledim bak.hayırlı haberini alırız inşallah canım.:Saruboceq: aramıza hoş geldinvereliniortakburdayım burdayım seni bekliyordum listeye beni de kat diye
slm canım....senide ekledim bak.hayırlı haberini alırız inşallah canım.:Saruboceq: aramıza hoş geldinvereliniortak
naber tatlım?bende biraz önce açtım...bugün işlerim vardı temizlik temizlik herzamanki gibi...canlarımm nasılsınız bugün yoktum şimdi gelebildim yanınıza ama bakıyorum kimsecikler yokkk hani haberler yokmu neler oldu bugün özledim sizleriii fıstıklar...
sende sağol canım...hepimiz beklemedeyiz.kardeş allah razı olsuuuunnnnnnnnnn. İnşallah elin uğurlu gelir cancağızım, o güzel ellerin dert görmesin amin yarabbimmmmmm opuyorumnanaktan
naber tatlım?bende biraz önce açtım...bugün işlerim vardı temizlik temizlik herzamanki gibi...
ahh canım o temizlik işleri hiç bitermi kolay gelsin sana hayatım.. bende bugün bebek görmeye gittim yakın arkadaşımın bebişi olduda ayy nasıl tatlı onları gçrünce iice özeniyo insan yaaaa
seninde olucak sabret canım....içinden ne geçiyor canım yaa.kızmı erkekmi ne olmasını isterdin?
bende öyle hep kız isterdim...biz 3 kız kardeş olduğumuz için erhalde.ben hamileliyimin 7 ayında öğrendim cinsiyeti.şimdi 4 aylık öğreniyorlar...dr.erkek deyince şaşırdım hep kız olmasını istediğim için sanırım...ama şimdi iyiki oğulum olmuş diyorum.benim ikinci erkeyim eren im.yaa bi bilsen erkek çocukları anneye çok düşkün oluyo.eren bana inan herzaman aşkım der...sanada allah hayırlı evlat versin canım.okadar tatlılarki.evet canım inşallah benimde olcak sabırlı olmak lazım biraz :)))))))))) inşallah seninde olcak canım benim
valla içimden sanki oğlum olcak diye geçiyo bilemiyorumi ama eskiden hatta daha evlenmeden önce bile kızım olmasını isterdim hep :)))):ecrin_bebek:
bende öyle hep kız isterdim...biz 3 kız kardeş olduğumuz için erhalde.ben hamileliyimin 7 ayında öğrendim cinsiyeti.şimdi 4 aylık öğreniyorlar...dr.erkek deyince şaşırdım hep kız olmasını istediğim için sanırım...ama şimdi iyiki oğulum olmuş diyorum.benim ikinci erkeyim eren im.yaa bi bilsen erkek çocukları anneye çok düşkün oluyo.eren bana inan herzaman aşkım der...sanada allah hayırlı evlat versin canım.okadar tatlılarki.
canım allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
banada nasip etsin inşallah senin oğluşun gibi bi evlat eminim çok tatlıdır :))))))
ayy ne zamandır girmiyorum yeni hamilelermi varrr
tebrik ediyorum onları sağ salim kavuşsunlar evlatlarına inşallah
ben beceremiyom resim koymayı nasıl oluyo sen biliyonmu canım.bari birbirimizi resimden görürdük.bi arkadaşın resmi vardı adını unuttum.genç bi arkadaş dün gece yazışıyoduk.hatırladınmı
evet. bizde kendi resmimizi koyalım diyorum.ama ben beceremedim yaa.bi türlü ekleyemedim.fisfisfisavatarında kendi resmi vardı sanırım onumu diyosun canım.
evet. bizde kendi resmimizi koyalım diyorum.ama ben beceremedim yaa.bi türlü ekleyemedim.fisfisfis
tamam canım inşallah olur.ben bi deneyim canım olursa sanada söyleyim dur bakalım yerimseniben