Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

slm kızlar bende 22 eylülde regli olmam gerekiyor.
ama inşallah olmam ve bu ay tutarrrrrrr.
şimdiden hiç belirti yok sadece dün iş yaparken egilip dogruldugumda sol kasıgım hafiften sızladı, agrıdı.
sizce bu bir belirti olabilir mi???

canım olabilir benimde 2 gün geçti adetim bendede aynı şikayetler var.bekliyorum bende umarım güzel haberler alırsın bu arada ben gizem

evet canım hamileyim çok sağol güzel dileklerine tatlım öpüyorum
darısı tüm isteyenlere inşallah dua ediyorum bol bol bütün arkadaşlarımın güzel haberlerini bekliyorum burda

amin canim,insallah butun isteyenlere nasip olur.ben de istiyorum ama stres yapmiyorum.bakalim,hayirlisi.Allah ne zaman kismet ederse,saglikli olsun ne zaman olursa olsun....

canım olabilir benimde 2 gün geçti adetim bendede aynı şikayetler var.bekliyorum bende umarım güzel haberler alırsın bu arada ben gizem

inşallah öyledir canım.
4 ay oluyor atık endişelenmeye başlıcam nerdeyse
sen ne kadardır deniyosun gizemcim?

inşallah öyledir canım.
4 ay oluyor atık endişelenmeye başlıcam nerdeyse
sen ne kadardır deniyosun gizemcim?

benim 3.ayım bakalım şikayetlerim var 2 gündür adet olmuyorum 2 gün önce test yaptım 2.çizgi silik bugün bakalım bidaha alıcam test

benim 3.ayım bakalım şikayetlerim var 2 gündür adet olmuyorum 2 gün önce test yaptım 2.çizgi silik bugün bakalım bidaha alıcam test

günüm 2 gün yukarı çıktığında test yapmıştım 2.çizgi silikti. bekledim umursamadan..
günümün üstünden 5 gün geçtiğinde tekrar test yapmıştım 2. çizginin rengi koyulaşmıştı..
tebrik ederim 2.çizginin silik olması bile yüksek olasılıkla hamile olduğunu gösterir :)

kızlar günaydın
yumurtlama elirtilerim başladı
sizce hergünmü gün aşırımı ilişkiye girmek gerkiyor
özellikle hamilelerden cevap bekliyorum teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar günaydın
yumurtlama elirtilerim başladı
sizce hergünmü gün aşırımı ilişkiye girmek gerkiyor
özellikle hamilelerden cevap bekliyorum teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr

aslında 2 günde 1 de olabilir çünkü bildiğim kadarı ile
3 gün sperm sağlıklı kalabiliyormuş içerde :)
ama gün aşırı olması elinden gelen herşeyi yapmış olman demek :)
hayırlısı olsun..

kızlar hadiyin hamile haberlerinizi bekliyorum:lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…