• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

benimde gunum bu gundu gecen agustosun 16 adet gormustum her ay 4 gun once adet goruyorum ama bu gun gunumdu daha gelmedi bakalim hayirlisi

hiç korkma canım...herzaman aynısı olucak diye bişey yok.ben ilk hamilaliyimde 21 yaşındaydım daha çok genç ve cahil ozaman internetler yoktu bakıyım okuyayım...ama özel yapmangereken bişey bol bol kalsiyum alman folik asit alman proteyin....beslenmene dikkat et...ilk 3 ay çok önemlidir bebek ve senin için dr.da söyler zaten.kendini sıkma herşeyi akışına bırak yalnız allaha sığın tek yardımcımız rabbimiz canım....herşey senin ve bebeğin için çok güzel olsun inşallah senin için dua edicem tatlım.:Saruboceq:

canımcım çok tatlısın ya birbirimize hep dualar edelim allahım kabul eder inşallah dualarımızı.
dikkatli olmaya çalışıyorum canım zaten sütümü içiyorum folikasitimi alıyorum yediklerime dikkat ediyoum zaten kötü bi alışkanlığımda yoktu sigara gibi falan o yüzden şanslıyım birazda .olumlu düşünmekte sanırım en doğrusu olucak dimi canım. allahım hayırlısını versin inşallah tek yardımcımız gerçektende o hayatım.

azize1'cim yanlış hatırlamıyosan serin arkadaşımızda ilk hamilelik müjdesini veren arkadaşlarımızdandı.yoksa yanlışmı hatırlıyorum ben.

canımcım çok tatlısın ya birbirimize hep dualar edelim allahım kabul eder inşallah dualarımızı.
dikkatli olmaya çalışıyorum canım zaten sütümü içiyorum folikasitimi alıyorum yediklerime dikkat ediyoum zaten kötü bi alışkanlığımda yoktu sigara gibi falan o yüzden şanslıyım birazda .olumlu düşünmekte sanırım en doğrusu olucak dimi canım. allahım hayırlısını versin inşallah tek yardımcımız gerçektende o hayatım.

en önemlisi sigara içmemen zaten seni tebrik ederim canım...bende inan bu yaşıma kadar ağızıma sürmedim eşimde öyle....çok şükür...sana diyicem önemli şey sigara içilen ortama sakın girme bebek için çok tehlikeli....aman dikkat canımyerimseniben

en önemlisi sigara içmemen zaten seni tebrik ederim canım...bende inan bu yaşıma kadar ağızıma sürmedim eşimde öyle....çok şükür...sana diyicem önemli şey sigara içilen ortama sakın girme bebek için çok tehlikeli....aman dikkat canımyerimseniben

alkisalkisalkis kesinlikle haklısın canım bende bu konuda çok dikkat ediyorum sigara çok zararlı gerçekten a.s

çok güzel genç anne olmak çocuğunla arkadaş olucaksın harika :)))) inşallah hayırlısıyla allahım en yakın zamanda bir bebiş nasip etsin sana:ecrin_bebek:

teşekkür ederimm canımmm allahım isteyen herkesee versinn ne kadar anlayışlısın inanın etraftann cok tepkii alıorummm hatta dün annemle kavga bilee ettimm bu konudaa :gitme:

kızlar iyi geceleropuyorumnanaktan ben çıktım bay bay güzeller.yarın görüşürüz allah kısmet ederse.yerimseniben

teşekkür ederimm canımmm allahım isteyen herkesee versinn ne kadar anlayışlısın inanın etraftann cok tepkii alıorummm hatta dün annemle kavga bilee ettimm bu konudaa :gitme:

annen hala senin büyümediğini düşünüyodur sana kıyamıyordurda o yüzden belki tartışıyosunuzdur bu konuda. annelere göre çocuklar hiç büyümez :)))
sen kendini hazır hissettikten istedikten sonra bizlerede hayırlısını dilemek kalır canım:))

Back