Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

haklısın bira geçmesini beklemeliyim tabi nasıl sabredicem bilmiyorum hadş ben neysede eşim nasıl sabredicek her dakka test alalım diyip duruyo :))))
inşallah iyi haberler veririrm sizlere :CüvCüv: :lepi:

Valla bu kocalar bizden beter..ben her gün eşimi oyalamaya çalışıyorum yok test yapmayalım diye ama onu daha ne kadar durdurabilirim bilmiyorumm..her günde ara ara sürekli "adet oldunmu,adet oldunmu "diye soruyo.."yok olmadım" deyincede "tamam yaa verdim sana çocuğu hadi hayırlısı" diyoo..manyak kocam benim yaaa..valla beni stresten kurtarıyo güldürüyo..çocuk gibi gerçi erkekler ruhen hep çocuklar yaa neyseeee...biz bölee işte karı koca deliliğe sardık sanırım hihihi kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae sırnaşık şey

ay sorma canım ya bu kocalar olmasa biz nasıl atıcaz bu stresi çocuklar valla benimkide durup durup adetimi soruyo olmadı diyince tamam ya teste gerek yok kesin hamilesin ben bilirim diyo deli :))) demekki aynılar bunların hepsi kaydirigubbakcemile3
yaa bende sabırsızlanıyorum ne zaman yapsamki testi biraz daha bekleyim bari
hadi hayırlısı ikimiz içinde ..

Evet canım bu erkekler sanırım aynılar. :)) Hayırlısı bakalım..
Canım önceki sayfalara bakamadım ama senin adet tarihin kaçtı? geçtimi yani..

ya benim yazdıklarım neen görünmüyo kendimi okuyamıyorum ve buna çok üzülüyorum.benide ekleyin listeye 16 eylülde adet olmam gerekiyo ama inşallah hamile kalmış olurumda adet olmam

Evet canım bu erkekler sanırım aynılar. :)) Hayırlısı bakalım..
Canım önceki sayfalara bakamadım ama senin adet tarihin kaçtı? geçtimi yani..

evet canım 7si 8i gibi olmam lazımdı geçti adet tarihim yerimseniben

Bende bu ay bebıŞ olsun ıstıyorum doktorum umutlu konuŞtu ama 11 nın geÇmesını beklıyorum ınŞ.

selam kızlar,
benimde geçen ay 17 siydi,yarından itibaren tehlike çanları çalmaya başlıyor yani
bu ay muhtemelen 10-13 eylül gibi adet tarihim.
hepimiz için müjdeli haberlerle dolu bir eylül olması dileğiyle:)

Sende benim gibi her ay erken olanlardansın sanırım canım..umarım müjdeni verirsin bizlere

ben her aya varım ama olmuyor:gitme:
Hadi bakalım inş eylülde olur....

arkadaşlar ben yeniyim yardımcı olursanız sevinirim karnımda şişlik var yarın adet olmam lazım göğüslerimde şiş acaba hamilemiyim ne kadar beklemem lazım test için kesin belirtiler bunlar mı ltfn bana yardımcı olun test alsam mı bu 3.deneme bu arada

Canım test için adeti geçsin diyolar ama tabii yinede sen bilirsin..3.deneme derken neyi kastettin canım anlayamadım....

canım kan testinde hemen çıkar belirtiler yanıltabilir.o kadar çok belirti varki ama adet öncesi belirtilerle hemen hemen aynı

Sende benim gibi her ay erken olanlardansın sanırım canım..umarım müjdeni verirsin bizlere

evet genelde erken geliyor,nadiren gününde...umarım veririm çünkü bende 1 yıldır bekleyenlerdenim ve tedavi süreci başlıycak yakında o yüzden bu ay dört gözle bekliyorum bu müjdeli haberi:) hepimiz için hayırlısı...

Hadi inşşaallllllllll canım umarım hamilesindir..sonucunu mutlaka paylaş olurmu kaydirigubbakcemile5

inşallah canım paylaşmazmıyım hemen buraya yazıcam zaten kesinleşsin:)))
umutluyum bakalım bekliyorum
hepimiz için hayırlısı

yani 3 aydır hamile kalmak istiyorum bakalım test yapmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü.diğer adetlerimde göğüslerim bu kadar şiş olmazdı ve bu kadar acımazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…