• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

evet herkes beklemede sanırım.ama çok az kaldı bakalım bikaç güne haberler gelmeye başlar inşallah..

sleppy 80 bu arada ikimizde turizmciyiz senin iş ne

evet ama şu an işsiz bir turizmci:))
ben uzun süre otellerde çalıştım en son satışla kapadım,bundan sonrasındada kendime ait bişeyler istiyorum bakalım hayırlısı.sen ne yapıyorsun?

sorma canımcım ben nasıl heyecanlıyım anlatamam hihoyyyt
yarın test yapsammı sence ne dersin çıkarmı??
günün geçtimi?eyer geçmediyse bence bekle...varsa bile çıkmaz.ama en az 4 5 gün geçse iyi sonuç alırsın bence sabret canım yaaaaa

günün geçtimi?eyer geçmediyse bence bekle...varsa bile çıkmaz.ama en az 4 5 gün geçse iyi sonuç alırsın bence sabret canım yaaaaa

7sinde olmam lazımdı hadi belki sarkar olmaz benim ama yinede neolur neolmaz diye 8i diye tarih vermiştim burdada yani geçti gün canım bakalım yarında durabilirsem duruyum :)))

7sinde olmam lazımdı hadi belki sarkar olmaz benim ama yinede neolur neolmaz diye 8i diye tarih vermiştim burdada yani geçti gün canım bakalım yarında durabilirsem duruyum :)))
12 eylülü bekle canım...daha eyecanlı olur.
adet olursanda bu arada olursun...üzülme.ve bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.12 eylül sabah ilk idrarla testini yaparsın...ayyyyyyy çok heyecan verici bir süreç bu beklemek...
hayırlısı neyse o olsun canım....bu arada yaşın kaç?

Eşim şu an yine ısrar ediyo test yapalım diyooooo..ne yapsam kii kurtuluşum yok benim bu çocuktan yaa..valla arkadaşlar eve gidince bana her an süpriz yapabilir test alarak..:asigim:

12 eylülü bekle canım...daha eyecanlı olur.
adet olursanda bu arada olursun...üzülme.ve bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.12 eylül sabah ilk idrarla testini yaparsın...ayyyyyyy çok heyecan verici bir süreç bu beklemek...
hayırlısı neyse o olsun canım....bu arada yaşın kaç?

bakalım beklemeye çalışayım canım evet gerçekten çok heyecanlı beklemek :))))eşiminde sabırlı olması lazım test için bakalım yaptığım zaman haber veririm inşallah iyi haberler olur...:CüvCüv:
yaşımda 28 canım

Eşim şu an yine ısrar ediyo test yapalım diyooooo..ne yapsam kii kurtuluşum yok benim bu çocuktan yaa..valla arkadaşlar eve gidince bana her an süpriz yapabilir test alarak..:asigim:

senin günün geçmişmiydi hayatım
bu kocaları napıcaz sabırsız kocabebekler :ecrin_bebek:

bakalım beklemeye çalışayım canım evet gerçekten çok heyecanlı beklemek :))))eşiminde sabırlı olması lazım test için bakalım yaptığım zaman haber veririm inşallah iyi haberler olur...:CüvCüv:
yaşımda 28 canım
bu ilk bebeğinmi olucak canım?

bu ilk bebeğinmi olucak canım?

ilk gebeliğimde kesede bozukluk vardı gelişmemişdi kürtaj olmuştum oyüzden:((
onun üzerinden 5 ay geçti sadece 1 ay bekledik sonra korunmadık bu 4. ay inşallah bu sefer gelir bebişimiz tabi sağlıkla bir daha aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum.
olursa eğer bu ilk bebeğim olcak.Allahım hayırlısını versin

Son düzenleme:
ilk gebeliğimde kesede bozukluk vardı gelişmemişdi kürtaj olmuştum oyüzden:((
onun üzerinden 5 ay geçti sadece 1 ay bekledik sonra korunmadık bu 4. ay inşallah bu sefer gelir bebişimiz tabi sağlıkla bir daha aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum.
olursa eğer bu ilk bebeğim olcak.Allahım hayırlısını versin
benimde ikinci olucak kısmetse...bir oğulum var 8 yaşında.sabırsızlıkla kardeşini bekliyo...kız olsun istiyo.bakalım hayırlısı ekim ayına kaldık.

benimde ikinci olucak kısmetse...bir oğulum var 8 yaşında.sabırsızlıkla kardeşini bekliyo...kız olsun istiyo.bakalım hayırlısı ekim ayına kaldık.

inşallah canım allahım gönlüne göre versin oğluşunuda sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin :nazar: inşallah ekim ayında ona cici bi kardeş gelir:ecrin_bebek:

Kızlar benim de adet tarihim 20 Eylül:)) Merakla bekliyorum çok heyecanlıyım. Benim inanılmaz derecede başım dönüyo ve halsizim. Mide bulantım yok. Ara ara karnıma adet olacakmışım gibi ağrı da giriyor. Bugün akşam baş dönmem için doktora gideceğiz... Belki test de yaparlar ve çıkar inşallah:))

Kızlar benim de adet tarihim 20 Eylül:)) Merakla bekliyorum çok heyecanlıyım. Benim inanılmaz derecede başım dönüyo ve halsizim. Mide bulantım yok. Ara ara karnıma adet olacakmışım gibi ağrı da giriyor. Bugün akşam baş dönmem için doktora gideceğiz... Belki test de yaparlar ve çıkar inşallah:))

hadi inşallah bakalım :)))

kızlarr yaa ben çookk heycanlıyımmm 8 gün kaldıı ama hiç bi belirti hissetmiorumm gerçi umudmda yok ama kafam hepp günlerdee:)))yaa offf siz ne güzel eşinzlee hep birliktesnzz hergünü değerlendirebilrsnzz ben bu ayy 2 günü değerlendrebildmm sadece ama o 2 günde ovulasyon günlerydii innnnnnnnşşşşşallhh olur yaa kafamıı başka şeye wermk istyrmm olmuyoo yaaa test yapmıycam diee söz werdm kendmee 1 hafta geçmeden test mest yokkkk ama nasıl geçicek zaman bilmiorumm

Back