• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoz canım.:Saruboceq:
Merhabalar benide listeye eklemişsin teşekkür ederim arkadaşım:)) isimlerin yan tarafındaki tarihler adet tarihleri oluyor sanırım..bende geçen ay 11 ağustosta regl olmuştum..ben ayın 11 i geçince test alıp yapmayı düşünüyorum.sonucu sizleler mutlaka paylaşırım..

adet gecikmesi olmadan test yapma...adetin şöyle 4 5 gün geçsin sabret...en iyi sonuç bu.:lepi:

Ben sabrederimde eşim acayip sabırsız..hatta biraz önce msn den bana test alıp yapalım diyoo..çok hoşlanıyo böle şeylerden onun için heyecan oluyo oyun gibi yani :)) bende yok diyorum önce bi adet tarihim gelsin öle diyorum ama valla her dakka sıkıştırıyo beniii kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar.agustosun 16 olmustum ve bu ayin 16 bekliyodum ama benm her 4veya 5 gun erkeen olurum,eylulun 11 gibi bekliyorum bakalim ama ins olmam ve ins hamileyimdir.su ara bu o kadar ihtiyacim varki hic bi sey yolunda gitmiyor in sbu esimle beni mutlu eder allah hepimizin gobegini bebekle buyutsun ins herkese iyi gunler

selam kızlar nasılsınız?

bugün benim adet günümdü ama olmadım henüz kaydirigubbakcemile2 bu iyiye işarettir umarım :)))
sizce ne zaman test yapmalıyım

benide listeye eklermisiniz adet tarihim 26 eylül .bu liste hepimize ugurlu gelir insallah

selam kızlar nasılsınız?

bugün benim adet günümdü ama olmadım henüz kaydirigubbakcemile2 bu iyiye işarettir umarım :)))
sizce ne zaman test yapmalıyım
slm canım...en az 4 5 gün geçsin öyle yap testini.daha iyi sonuç alırsın.:lepi:

slm arkadaslar.agustosun 16 olmustum ve bu ayin 16 bekliyodum ama benm her 4veya 5 gun erkeen olurum,eylulun 11 gibi bekliyorum bakalim ama ins olmam ve ins hamileyimdir.su ara bu o kadar ihtiyacim varki hic bi sey yolunda gitmiyor in sbu esimle beni mutlu eder allah hepimizin gobegini bebekle buyutsun ins herkese iyi gunler
üzülme canm.mirmirmirmir hakkında hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:eşinlede bebek olmasada mutlu olman önemli.

slm canım...en az 4 5 gün geçsin öyle yap testini.daha iyi sonuç alırsın.:lepi:

haklısın bira geçmesini beklemeliyim tabi nasıl sabredicem bilmiyorum hadş ben neysede eşim nasıl sabredicek her dakka test alalım diyip duruyo :))))
inşallah iyi haberler veririrm sizlere :CüvCüv: :lepi:

bugünün ilk günaydını benden olsun,herkeze günaydınlarrrr hayırlı sabahlar,umarım bugün hepimiz güzel haberler alırız,,,,,bende eylül ayında hamile kalmak isteyenlerdenim benide yazarsanız memnun olurum.21 eylül adet olacağım (olmam inşallah) tarih.,benim 2. bebek isteyişimiz bir tane dünya tatlısı kızımız var,umarım kızımıza en kısa zamanda bi kardeş gelir,,,,bu sahur vaktinde tüm içtenliğimle dua ediyorum tüm isteyip dileyenlere cenabı ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin....

mrb arkadaşlar bende bu ay çift çizgiyi görmek isteyenlerden biriyim.benide listeye eklerseniz sevinirim.adet tarihim 12 eylül...

slm byn mawi inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun,karamsar olma nezaman olacağını sadece ALLAH bilir,bu ufaklıklar öyle akıllı ki ne zaman olacağı hiç belli olmuyo olmaz diyosun bi bakıyosun pat çıkıp gelivermiş,,,nasip..

inşallah olur.allah herkesin gönlüne göre versin.benimde ikinci 4 yaşında bi kızım var.ona kardeş istiyoruz o da çok hevesli.

Bana yardım edin nolur...Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım:(( ılaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...

Bana yardım edin nolur...Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım:(( İlaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...

BU KADAR ERKEN HAMİLELİK BELİRTİSİ OLACAĞINI SANMIYORUM. GALIBA PSIKOLIJIK BIR DAVRANIS OLABILIR.CUNKU GEBELIK BELIRTILERI 4.HAFTADAN SONRA KENDINI BELLI EDIYOR DIYOR TUM DR LAR...DAHA REGL GUNUNE COK VARMIS..KENDINI SIMDIDEN BUKADAR STRESE SOKMA YOKSA GUNLER HIC GECMEZ...BU YOLLARDA COK GECMIS BIRI OLARAK (VE HALA ISRARLA DELI GIBI STRESE GIRMEMEM RAGMEN) NACIZANE TAVSIYEM:sinifsinif:

BU KADAR ERKEN HAMİLELİK BELİRTİSİ OLACAĞINI SANMIYORUM. GALIBA PSIKOLIJIK BIR DAVRANIS OLABILIR.CUNKU GEBELIK BELIRTILERI 4.HAFTADAN SONRA KENDINI BELLI EDIYOR DIYOR TUM DR LAR...DAHA REGL GUNUNE COK VARMIS..KENDINI SIMDIDEN BUKADAR STRESE SOKMA YOKSA GUNLER HIC GECMEZ...BU YOLLARDA COK GECMIS BIRI OLARAK (VE HALA ISRARLA DELI GIBI STRESE GIRMEMEM RAGMEN) NACIZANE TAVSIYEM:sinifsinif:

Canım yaa benim psikolojik olması zor bir ihtimal.Çünkü halsizlik ve baş dönmesi olduğunda işten izin alıp eve gittim. Eşim gelince dedi hamile misin yoksa diye. Zaten 2,5 aylık evliyim. Bu şikayetlerim var ve günlük hayatımı etiliyor. Belki hamile değilimdir ama yine de bu şikayetler psikolojik değil... Rabbim sana da bir an önce bebeğini nasip etsin inşallah. Güzel yorumun için teşekkür ederim...

Back