• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

kızlar herkese merhaba
kızlar sanırım yumurtluyorum:)
kasığımda ve göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var ve şiştiler
sat 30 ağustos sizce olabilirmi yada başka ne şekilde anlayabilirim
ovülasyon günlerimi sektirmeden geçirmek istiyorum

kuzay kız tutmuştur inşallah......hadi hamiş haberi gelsin.....
stres yapma.....testi de adet günün geçsin öyle yap.....haberi beklicez.....şafak 8 demek....

Kızlar az önce polikliniğe gittim. Baş dönmesi ve halsizlik şikayetimi söyledim. Önce ultrasyondan kist var mı diye baktı. Kist yokmuş sükür. Kan aldılar...Yarın akşam sonuçları alıcam inşallah vardır. Dua edin bana. Daha reglime 10 gün var. Yarın sonucu paylaşırım inşallah...

kuzay kız tutmuştur inşallah......hadi hamiş haberi gelsin.....
stres yapma.....testi de adet günün geçsin öyle yap.....haberi beklicez.....şafak 8 demek....

ayy inşallh yaa inşallah tutmştrr bakalım ya sanki ara ara kasıklarımda ağrı oluyo gbi ama psikolojik olabilir weya benm idrar yolları iltihabım geçmemeş olabilirr gerçi antibiyotklermi sonuna kadar bitrdm ama bakalımm artıkkkkk:))

nurem güzel haberlerle gelirsin inşallah.......
kuzeycim stres yapma rahat ol........

mrb arkadaşım benimde günüme 2 gün kaldı çok sabırsızım.hatta bişey duydum bi an önce denemek istiyorum gerçi ne kadar doğru bilmiyorum ama hemen açıklıyım.önceleri tahlil falan bilmedikleri için ninelerimiz idrarın içine bir kaşık karbonat atıp öyle hamile olup oladıklarını öğrenirlermiş.karbonat dibe çökerse yok ama kabarırsa hamilelik var demekmiş

inşallah hamilesindir....
o testi bende duymuştum ama pek tutmuyormuş.....senin neredeyse günün gelmiş zaten 2 gün sabret veeeeeeee sonra inşallah çift çizgi.....

inşallah aslında pek umudum yok çünkü 29 ağustosta başladık çalışmalara hemen hamile kalabilirmiyim bilmiyorum

yumurtlamanı hesapladınmı o günlere denkgeldiyse neden gelmesin bebeişin dimi yaaa

karbonat olayını bende duydum gecen ay denemistim hatta hicbir kıpırdanma bile olmadı eger hamile kalırsam gene denerim bakalım ne olacak muamma.agdetim bitsin calısmalara baslarız bizde insallah ama umudum yok

yumurtlama zamanını internetten hesapladım ve ilişkiyide bu zamana denkgetirdik.inşallah ilk denememizde olur.ama içime doğuyo hamileymişim gibi geliyo.bikaç gün nasıl sabredicem acaba bugün gidip testmi alsam diyorum...

günaydın arkadaşlar benim adet günüm 8 ağustos son bu ay olmadım normalde olmamlazım dün test yaptım negatif çıktı sizce testi ne zaman tekrarlasam olur dün yemekten sonra az bulantım oldu göğüslerim şiş ve sızlıyo birde acayip yorgunluk var bacaklarım hertarafm ağrıyo sanki

lavanta 26 hadi bakalım hayırlısı benimde 10 ağustos bugün bekliyorum belirtilerin neler ben adet olacakmışım gibi belirtiler var ama inşallah gelmez.

evet ama şu an işsiz bir turizmci:))
ben uzun süre otellerde çalıştım en son satışla kapadım,bundan sonrasındada kendime ait bişeyler istiyorum bakalım hayırlısı.sen ne yapıyorsun?

bende havayolu acentasında çalışıyorum.umarım bu ay beklediğimiz gibi olur 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum herhalde yumurtlama gününü yanlış hesaplıyorum bir arkadaşım internetteki hesaplamanın yanlış olduğunu söyledi ama bilemiyorum belirtilerde adet belirtileri hayırlısı bakalım

Back