• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Geçtiğimiz hafta aldığım nevresim takımı...

1911.jpg
[/url][/IMG]

birde burdaki hanımlara sorayımm
nasıl sizce kızlar
limangoda 150 liraya pahalı mı sizcee??

Aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar...:16:

Bende yeni aldıklarımı ekleyim diğer alınan gecelik setimi falan topiğime ekledim:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar

zeynepcim ben almayı düşünüyorum nasıl diye sormak için ekledim :)

Canlarım tek tek alıntı yapamadım.Hepinizin aldıkları birbirinden şahane.Güle güle kullanın :nazar: :81:

kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı
hepsi çok güzel ama fincan takımına bayıldımmmm

Kızlar maşallah çeyiz köşesi dur durak bılmıyor hepınız aldıkları maşallah cok güzel .

:nazar:Bunlarda benim aldığım yemek takımımla aynı desen su takımım, ben tam takım almadım viski ve rakı bardağını kullanmayacağım için kenarda durmasını istemedim. parça parça alarak 12 ye tamamladım böyle daha iyi oldu hem yemek takımımla aynı sayıda bardaklarım ve kullanmayacağım boşa bir kenarda duracak bardaklarım olmadı hemde aynı fiyata geldi. 12 su bardağı, 12 çay bardağı takımı (bardak + çay tabağı), 12 ayaklı bardak, 1 sürahi aldım. şekerlik almadım ama muhakkak al dediler bi tek şekerliğini alcam.:82:
Tam takımı bu şekilde
1540.bmp

Desen sami
1535.bmp

Çay bardağı
1532.bmp

Sürahi
1546.bmp

Su Bardağı
1548.bmp

Ayaklı Bardak
1574.bmp

Alıntı : resimler kristalgalerisinden alıntıdır...

Son düzenleme:
güle güle kullan canım bende yemek takımı için bardak alıcam senin gibi yapmayı planlıyorum sadece gerekli olanları alıcam set yapmaya gerek yok :)

güle güle kullan canım bende yemek takımı için bardak alıcam senin gibi yapmayı planlıyorum sadece gerekli olanları alıcam set yapmaya gerek yok :)

Cimcimecim mikrodalganı güle güle kullan cnm. banada lazım böyle bişeyy :61:
sağol magrenta bende çok uzun süre aradım aynı desen olsun diye sonunda buldum bu seferde parça parça satan yer bulamadım, fabrikasına kadar araştırdım adresini buldum ama bi türlü gidemedim baktım internetten satış başlatmışlar hemen aldım büyük bir yük kalktı sanki üzerimden:1:

Back
X