• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Geçtiğimiz hafta aldığım nevresim takımı...

1911.jpg
[/url][/IMG]

cimcime güle güle kullan canım..rengi cok güzelmiş..
a101 deki bu haftakı urunlere de bakabilirsiniz kızlar..
manikür makyaj seti geliyor,osmanlı tugralı fincan takımı,güvec teflon tencere takımı vs.

cimcime güle güle kullan :)

bu da a101 in indirimlerinin bir kısmı :) a101

güveç set güzele benziyor lakin ince olabilir :)

Son düzenleme:
cimcime güle güle kullan canım..rengi cok güzelmiş..
a101 deki bu haftakı urunlere de bakabilirsiniz kızlar..
manikür makyaj seti geliyor,osmanlı tugralı fincan takımı,güvec teflon tencere takımı vs.

Sinoplu57 paylaşımın için çok tşkler arkadaşım bende şimdi sen söyleyince baktım tuğralı fincanları inş. bulurum çok hoşlar.:90:

Sinoplu57 paylaşımın için çok tşkler arkadaşım bende şimdi sen söyleyince baktım tuğralı fincanları inş. bulurum çok hoşlar.:90:

evet canım bende alcam..:1: sen persembe erkenden bak ama.. bazen carsamba bile geldigi oluyor bitebiliyor:18:,market tam karşımda oldugundan herşeyini takip ediyorum :19:
--
magrenta markası da önemli .. markası iyiye benzemiyor saglıksız olabilir genede bakmak lazım tabi..teflon oldugu ıcın iyice arastırıp almak lazım .. :19:

Son düzenleme:
evet canım bende alcam..:1: sen persembe erkenden bak ama.. bazen carsamba bile geldigi oluyor bitebiliyor:18:,market tam karşımda oldugundan herşeyini takip ediyorum :19:

bize bu market çok uzak özel gitmem lazım, ama haftasonu geçerken uğrarım kalmışsa şansıma artık :)) Tuğra hastalığı var bende Tuğra damgalı ne gördüysem hep alıyorum fincanlarda çok hoşuma gitti:90:

bize bu market çok uzak özel gitmem lazım, ama haftasonu geçerken uğrarım kalmışsa şansıma artık :)) Tuğra hastalığı var bende Tuğra damgalı ne gördüysem hep alıyorum fincanlarda çok hoşuma gitti:90:

Bende tuğra fanatiğiyim :))
Markafonide tuğralı saat gördüm onuda alsammı diye düşünüyorum

--
magrenta markası da önemli .. markası iyiye benzemiyor saglıksız olabilir genede bakmak lazım tabi..teflon oldugu ıcın iyice arastırıp almak lazım .. :19:
evet teflon olduğu için iyice bakmak lazım :) bu tarz çelik alıcam ben teflonda sadece pilav tenceresi alayım diyorum ya :) karar değişmez inşallah :)
Fincan takımı çok hoş yaa, manikür setide gayet uygun geldi bana
ben de manikür setini beğendim ama ordaki fırçalar falan kullanılmaz diye düşünüyorum :)

Bende tuğra fanatiğiyim :))
Markafonide tuğralı saat gördüm onuda alsammı diye düşünüyorum

bana erkek arkadaşımdan bulaştı, önümüzdeki aylarda istemeye gelcekler yani şık kahve fincanı arayışındayım, böyle tuğralı kahve fincanıyla karşısına çıksam çok hoşuna gider diye düşünüyorum :78:

birde burdaki hanımlara sorayımm
nasıl sizce kızlar
limangoda 150 liraya pahalı mı sizcee??

nasıl sizce kızlar

cnm sanırım bu yatak örtüsü yanlış anladıysam düzelt ltfen, eğer öyleyse fiyatı normal bence desenide çok harika ağır bir model çok beğendim, beğendiysen kaçırma derim

cnm sanırım bu yatak örtüsü yanlış anladıysam düzelt ltfen, eğer öyleyse fiyatı normal bence desenide çok harika ağır bir model çok beğendim, beğendiysen kaçırma derim

evet canım yatak örtüsü
çok beğendimmmm
tşeekkür ederimm

nasıl sizce kızlar
canım bence böyle bir model için pahalı sade spor bir model biraz daha bak acelen yoksa derim :)
bir de alırken yatak odasını ne renk yapmak istiyorsun onuda düşün mesela ben beyaz döşemek istiyorum sadece :):1:

Back
X