- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
banada öyle geliyor saten pijama giyemiyorum sanırım çarşafıda fırlatır atarım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada öyle geliyor saten pijama giyemiyorum sanırım çarşafıda fırlatır atarım :)
ne güldüm bu azına normal kaliteli kumaşlılardan al o zaman canım:)
sorun kalite değil kumaş canım saten sevmiyorum.
cimcime güle güle kullan canım..rengi cok güzelmiş..
a101 deki bu haftakı urunlere de bakabilirsiniz kızlar..
manikür makyaj seti geliyor,osmanlı tugralı fincan takımı,güvec teflon tencere takımı vs.
Sinoplu57 paylaşımın için çok tşkler arkadaşım bende şimdi sen söyleyince baktım tuğralı fincanları inş. bulurum çok hoşlar.:90:
evet canım bende alcam..sen persembe erkenden bak ama.. bazen carsamba bile geldigi oluyor bitebiliyor:18:,market tam karşımda oldugundan herşeyini takip ediyorum
![]()
bize bu market çok uzak özel gitmem lazım, ama haftasonu geçerken uğrarım kalmışsa şansıma artık :)) Tuğra hastalığı var bende Tuğra damgalı ne gördüysem hep alıyorum fincanlarda çok hoşuma gitti:90:
evet teflon olduğu için iyice bakmak lazım :) bu tarz çelik alıcam ben teflonda sadece pilav tenceresi alayım diyorum ya :) karar değişmez inşallah :)evet canım bende alcam..sen persembe erkenden bak ama.. bazen carsamba bile geldigi oluyor bitebiliyor:18:,market tam karşımda oldugundan herşeyini takip ediyorum
--
magrenta markası da önemli .. markası iyiye benzemiyor saglıksız olabilir genede bakmak lazım tabi..teflon oldugu ıcın iyice arastırıp almak lazım ..![]()
ben de manikür setini beğendim ama ordaki fırçalar falan kullanılmaz diye düşünüyorum :)Fincan takımı çok hoş yaa, manikür setide gayet uygun geldi bana
Bende tuğra fanatiğiyim :))
Markafonide tuğralı saat gördüm onuda alsammı diye düşünüyorum
cnm sanırım bu yatak örtüsü yanlış anladıysam düzelt ltfen, eğer öyleyse fiyatı normal bence desenide çok harika ağır bir model çok beğendim, beğendiysen kaçırma derim
canım bence böyle bir model için pahalı sade spor bir model biraz daha bak acelen yoksa derim :)
![]()
Kızlar düşündüğüm yemek takımı sizce nasıl :82:
![]()
Kızlar düşündüğüm yemek takımı sizce nasıl :82: