• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

hepsi çok güzel güle güle kullanınç. ben çok kararsız kaldığım için bi tane bile nevresim takımı alamadım yaaaa

1189.jpg

bunuda dün aldım çok hoşuma gitti

:39:

cnm çok güzelmişşş güle güle kullan bende banyoda havluları koymak için böyle bişey düşünmüştüm, sen ne olarak kullanmayı düşünüyosun ??

canım ben mutfakta bi köşede meyveleri koyarım diye düşündüm ama senin fikrinde fena fikir değil :))

Ben de en son bunları aldım :64::24:
Cem Vok Tava (kipadan 9,90'a aldım sanırım)
İkea Salata Kurutucu 7,95 tl

selam kızlar bu topice girmek için şimdi kısmet oldu
bende cumartesi günü taçın 100 tl ye nevresim takımını aldım

3597.jpg

nasıl ?

güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı.. nevresimde cok güzel.. deger yani 100 tl ye.

ykyy,eylemonur, cimcime ,magrenta ve tatlikis aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın :nazar:
bende kendime kırmızı bir mevresim alamak istiyorum ama birtürlü nasip olmadı

Saolun kızlar ne zamandır aklımdaydı bunları almak denk gelince aldım gitti :)
ben de kırmızı veya siyah nevresim almak istiyorum ama saten mi alsam pamuk saten mi karar veremedim saten çok kayar beni uyuz eder diye düşünüyorum ama :):47:

Saolun kızlar ne zamandır aklımdaydı bunları almak denk gelince aldım gitti :)
ben de kırmızı veya siyah nevresim almak istiyorum ama saten mi alsam pamuk saten mi karar veremedim saten çok kayar beni uyuz eder diye düşünüyorum ama :):47:

satenler pek kullanışlı değilmiş öle diyolar canım.

banada öyle geliyor saten pijama giyemiyorum sanırım çarşafıda fırlatır atarım :)

:1: eşine yazık o zaman cnm ,saten güzel hoş durur ama hoşlanılmıyor ..:77:
pamuk saten al canım yada noırmal kaliteli kumaslıdan al .. ama kırmızı hoş bir seçim..özel günlerde de kullanabilirsin ..:93:

:1: eşine yazık o zaman cnm ,saten güzel hoş durur ama hoşlanılmıyor ..:77:
pamuk saten al canım yada noırmal kaliteli kumaslıdan al .. ama kırmızı hoş bir seçim..özel günlerde de kullanabilirsin ..:93:

saol canım pamuk saten alırım artık en kırmızısından :P:69:

kızlar bimin bu haftaki ürünleri bim

Son düzenleme:
Back
X