• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

benim su takımımın aynısı canım güle güle kullan yemek takımım ve masa örtümüde takım yapmıstım bakmak istersen çeyizlerimin arasında canım fikir olur sana da..

benim su takımımın aynısı canım güle güle kullan yemek takımım ve masa örtümüde takım yapmıstım bakmak istersen çeyizlerimin arasında canım fikir olur sana da..

Evet cnm aynısı hatta hatırlarsan sanada demiştim, zevklerimiz çok benzer bazı şeylerimiz aynı, benzer yada renklleri farklı:77: bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım bu kadar olur demiştim. Çeyizini takip ediyorum çok özenli aldıkların, masa örtün de benim kurduğum misafir takımıma yemek takımıma su takımıma çok uygun, bende özel diktircem bakalım benimki nasıl bişey olacak, Allah hepimize hayırlısıyla aldıkalrımızı kullanmayı nasip etsin inş.:16:

:nazar:Bunlarda benim aldığım yemek takımımla aynı desen su takımım, ben tam takım almadım viski ve rakı bardağını kullanmayacağım için kenarda durmasını istemedim. parça parça alarak 12 ye tamamladım böyle daha iyi oldu hem yemek takımımla aynı sayıda bardaklarım ve kullanmayacağım boşa bir kenarda duracak bardaklarım olmadı hemde aynı fiyata geldi. 12 su bardağı, 12 çay bardağı takımı (bardak + çay tabağı), 12 ayaklı bardak, 1 sürahi aldım. şekerlik almadım ama muhakkak al dediler bi tek şekerliğini alcam.:82:
Tam takımı bu şekilde
1540.bmp

Desen sami
1535.bmp

Çay bardağı
1532.bmp

Sürahi
1546.bmp

Su Bardağı
1548.bmp

Ayaklı Bardak
1574.bmp

Alıntı : resimler kristalgalerisinden alıntıdır...

bal böceği güle güle k ullan. bu bardak takımının desenini çok beğeniyorum.
sanırım bunlar bulaşık makinesinde yıkanmıyolar.
bende alırsam seninki gibi alıcam viski ve rakı bardağını almayıp diğerlerinden alıcam 12şertane.
Sen hangi siteden aldın canım?

kızlar aldıklarınız güle güle kullanın bunlarda benim aldıklarım bambu, cam ve plastik kesme panolarım, yemek masası için düşündüğüm mumluklarım, cam buzdolabı saklama kaplarım ve silikon kalıplarım

Eklentiler

• $telefon 150.webp
    $telefon 150.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $telefon 156.webp
    $telefon 156.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $telefon 131.webp
    $telefon 131.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $telefon 149.webp
    $telefon 149.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $telefon 140.webp
    $telefon 140.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $telefon 133.webp
    $telefon 133.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $telefon 146.webp
    $telefon 146.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 43
Canım ablam derin dondurucu aldı ona hediye verdiler.
Ama nette 170 civarıydı, belki daha uygundur...
ooo süper olmuş merakımdan sordum henüz beyaz eşyaya geçmedim :)
Cimcimecim mikrodalganı güle güle kullan cnm. banada lazım böyle bişeyy :61:
sağol magrenta bende çok uzun süre aradım aynı desen olsun diye sonunda buldum bu seferde parça parça satan yer bulamadım, fabrikasına kadar araştırdım adresini buldum ama bi türlü gidemedim baktım internetten satış başlatmışlar hemen aldım büyük bir yük kalktı sanki üzerimden:1:
darısı başıma neyseki ben aynı desen istemiyorum yoksa bernardo beni batırırdı heheh :P
ben de düz bişiler arıyorum sadece su bardağı ve maşrubat bardağı alıcam çay bardaklarında desen sevmiyorum :)
kızlar aldıklarınız güle güle kullanın bunlarda benim aldıklarım bambu, cam ve plastik kesme panolarım, yemek masası için düşündüğüm mumluklarım, cam buzdolabı saklama kaplarım ve silikon kalıplarım

güle güle kullan canım

bal böceği güle güle k ullan. bu bardak takımının desenini çok beğeniyorum.
sanırım bunlar bulaşık makinesinde yıkanmıyolar.
bende alırsam seninki gibi alıcam viski ve rakı bardağını almayıp diğerlerinden alıcam 12şertane.
Sen hangi siteden aldın canım?

Teşekkürler cnm her yeni gelinlerde bi su takımı var ama çoğu yerde misafirliğe giderim hiç önüme gelemdi hep vitrinde dururlarr :1: Ben kullanmak istiyorum, cnm sende öyle düşünüyosan bu şekilde al. Evet kullanım kılavuzunda elde yıkayın diyor ama araştırdım tüm takımlar böyle. Ben firmanın kendi sitesinden aldım 1 günde geldi çok ilgililer, hediye 2 li kupa bile yolladılar:17: Sitenin adresinide vereyim. KristalGalerisi.com

ooo süper olmuş merakımdan sordum henüz beyaz eşyaya geçmedim :)

darısı başıma neyseki ben aynı desen istemiyorum yoksa bernardo beni batırırdı heheh :P
ben de düz bişiler arıyorum sadece su bardağı ve maşrubat bardağı alıcam çay bardaklarında desen sevmiyorum :)

güle güle kullan canım

Bernardo benide batırdı magrenta.:1:
Orda çok güzel bardaklar var görmüşündür sende belki Tanesi 16 lira:52:

Teşekkürler cnm her yeni gelinlerde bi su takımı var ama çoğu yerde misafirliğe giderim hiç önüme gelemdi hep vitrinde dururlarr :1: Ben kullanmak istiyorum, cnm sende öyle düşünüyosan bu şekilde al. Evet kullanım kılavuzunda elde yıkayın diyor ama araştırdım tüm takımlar böyle. Ben firmanın kendi sitesinden aldım 1 günde geldi çok ilgililer, hediye 2 li kupa bile yolladılar:17: Sitenin adresinide vereyim. KristalGalerisi.com

Teşekkür ederim canım.
Bende kullanıcam. Vitrin için almıcam.
O yüzden makinede yıkanabilir bişi istiyorum.
Nişanlımın sülalesi ordu gibi :1:
belki bu sitede düzler filanda vardı makine için. sağolasın canım.

sarya_85 aldıkalrını güle güle kullan cnm bambu kesme panona bayıldım :90:

sarya_85 aldıkalrını güle güle kullan cnm bambu kesme panona bayıldım

teşekkür ederim bal böceği mutfak için değişik ürünler görünce mutlaka alıyorum eğlenceli bir mutfağım olsun istiyorum:66:

Bernardo benide batırdı magrenta.:1:
Orda çok güzel bardaklar var görmüşündür sende belki Tanesi 16 lira:52:

beni bardaklarla batıramaz bir çeyiz seti aldım birde tepsi başkada bişi almam heralde çeyiz setinde tabakları getirip götürmekten yoruldum hep çok güzel şeyler söyledim kalite kontrol ekibi hakkında en sonunda yeter dedim kaldırdım allah bir daha ellerine düşürmesin o derece :)

Kızlar son aldıklarınızıda güle güle kullanın..
saryacım elmalı kesme tahtanı cok begendım nerden aldın?:61:

Back
X