eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Yemek Takımım Karaca:

Çatal Kaşık Bıçak Takımım Buda Karaca(91 prç):

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrikli Süpürgem Blue House'dan Almıştım.Özel Filtreli 2200 W.Pek Bi Beğenerek Almıştım.Fiyatı : 432 YTL

Kızlar sizce bunlardan en güzeli hangisi? Üstelik içindeki saten nevresim takımını da hediye veriyolar almayı düşünüyorum bunlardan birini danışıyım dedim..

Buda Hem Mikser Hem Blender İşlevi Görüyor.Sizce Ayrı ayrı Daha mı İyi?

Kızlar Pazartesi Günü Taç'a Nevresim Takımı Almaya Gidicem.Şimdi Sitesinden Baktım İki Tanesini Çok Beğendim.Sizce Hangisi Daha Güzel

Bunuda Bugün Ayyıldızdan 240 Ytlye Aldım kaydirigubbakcemile3

baktıgım sitede bu 2 süpürgenin yorumlarini okudum herkez cok memnun cok fazla para veripte aynı işlevi yapan birseyi almakta sacma geldi acıkcası bana
fiyatlarida cok uygun
biraz disarda arastırma yapıp bu 2sinden birini alıcam

la creatif markaymış duydunuzmu hiç renkleri çok hoşuma gitti iimidir ki?

Boncuklu salon takımım daha dün aldım 79 ytl kaydirigubbakcemile2

çok beğenerek aldım :asigim:

buda dün aldığım saten nevresim takımım 120 ytl taç

kompedandan aldım tanesi 5 ytl kaydirigubbakcemile3 böyle çarşıya çıktıkça alıyorum yavaş yavaş kaydirigubbakcemile5

dün aldım bunuda :)

phılıps azur ütü 244 ytl kampanyada almayı düşünenler varsa 357 ytlden düşmüş.

arzum saç kurutma makinem 47 ytl

bu tost makınam tava ve kalıpların resimlarınım aynısını bulamadım

arkadaşlar eklediğiniz ürünlerin hepsi çok güzel hepiniz güle güle kullanın.

nişanlımın isteği üzerine mudodan aldık kızlar

Günlük kullanmak için aldığım tencere takımım:) Minicikler... Markası mytef 50 YTL ye almıştım.

Kızlar ben bu blender seti çok beğendim,kullananlarda memnun ama bu seti aldığımızda robot ve mikser almamıza gerek var mı acaba?Ben çok kalabalık bir mutfak istemiyorumda a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…