Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikatten yaaaaa....Bu uyku setleri yorgan gibimi kullanir?? Kullanim sekli nasildir? Carsaf gecirilirmi mesela disina??
Ben de ekmek kızartma makinesi, yumurta pişirici, mısır patlatma makinesi, fritöz gibi şeyleri almayı düşünmüyorum. Annemler yıllar önce hepsini almıştı noldu ilk aldığımızda hevesle yaptık bir şeyler 1 yılın sonunda hepsi öylece dolapta kaldı gereksiz yani. Çaycı da bana gereksiz geliyor demliğin suyu mu çıktı yani bir çay demlemek kaç saatini alıyor ki insanın. Mutfağa alacağım elektrikli ev ürünleri su ısıtıcısı, tost makinesi, blender set içinde belenderı, mikseri, rondosu olanlardan başka da bir şeyle doldurmayı düşünmüyorum. Bir ara gözüm çok nevresim takımlarına ilişiyordu onu da abartmamaya karar verdim 4 tane çift kişilik 2 tane tek kişilik alacağım. Öyle şatafatlı fiyatı 500-1000 tl arasında değişen yatak örtülerini hele hiç düşünmüyorum. Vitrin de almak istemiyorum açıkçası konsol yeterli olur tabak çanakları doldurmak için.
mesajın tam kopyala yapıştırlık olmuş ben de senin saydıklarını gerekesiz buluyorum hele vitrin kahvaltı setine bile çok kararsız kalmıştım da servis tabakları misafir geldiğinde şık olur diye aldım :)
alma canım valla kuru kalabalık ben annemin tek kızıyım ve annem çok hevesli üç yıllığına yurtdışında olcam ve çeyizimi götürmicem diye biraz duruldu ama yine de her gitmemde yeni bi kap kacak görüyorum :)Mutfakta tabak çanak tencereyi çok abarttım ben düşünüyorum nereye koyacağım diye ondan sonra dank etti artık gereksiz bir şeyler almayacağım :))
alma canım valla kuru kalabalık ben annemin tek kızıyım ve annem çok hevesli üç yıllığına yurtdışında olcam ve çeyizimi götürmicem diye biraz duruldu ama yine de her gitmemde yeni bi kap kacak görüyorum :)
evet elektrikli şeylerin hemen yenileri çıkıyor geldğimde almak istiyorum ben. Düğüne çok var mı senin?Ben de mutfakta elektrikli ürünler hariç her şeyi aldım tek çocuğum annemler sağolsunlar ne istediysem aldılar ama evde artık koyacak yer de kalmadı çeyizleri ki daha ev tekstili ve elektrikli ürünlerden hiç almadım.
o gümüşlük denen vitrini asla almam, hiç ama hiç hoş görünmüyo...
o çeyiz sandığı denen şeyi almam, ne alaka yani....
yatağımın etrafına o fırfırı sarmam, fırfırlı bi takım beğenirsem fırfırını keser başka birşeylere değerlendiririm....
fiskos denen şeyi almam, ne amaçsız bişidir o ya...
her türlü boşluğu örtmeye yarayan o örtülerden almam, onları öle üçgen üçgen asmam oraya buraya, dünyanın parasını veriyoz kardeşim o mobilyalara bir de üstünü mü örtcez...
perdelerin üst kısmındaki o dar ve şerit halindeki şeyi almam....
yatak çarşafı falan için örtüler var onlardan almam (annem bir tane ördürmüş ille de böle bi takım yapcaz diyo lohusayken kullancakmışım o çarşafı falan.. allaaaaam ya)
en basit mutfak işleri için kocaman bir alet edevat ordusu oluşturmam... örneğin mutfak robotu almam...
ayyyy aslında bu liste çok uzundu ama şimdilik aklıma bu kadarı geliyo :)
evet elektrikli şeylerin hemen yenileri çıkıyor geldğimde almak istiyorum ben. Düğüne çok var mı senin?
bana da uyku seti saçma geliyorrr
çeyiz sandığı kesinlikle istemiyordum almadım..kaynanam tutturdu sandıkta sandık diye almadım inat değilmi?
kelimesi kelimesine katılıyorum. aynen öyle!