Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canimsin ya cok sevinirim sitedede bilgisayardada cok yeniyim biraz sorun yasiyorum ama umarim sana yazilarimi iletirim tanisalim görüselim paylasalim arkadas olalim sibelcim
bende dogma büyüme braunschweigliyim ama 1,5 sene öncesi darmstadta tasindim. oralari gercekten cok özlüyorum braunschweig ve cevresindeki arkadaslarla tanismak isterim acikscasi ara sira aileme gidiyorum :)
vahşice bir cinayete kurban giden,Münevver karabulut kardesimiz icin, 18 temmuz 2009'da saat 16'da Kölner Dom'un (Kölner Dom Domkloster 4;50667 Köln) önünde toplaniyoruz. Herkesi bekliyoruz. Bütün akraba ve tanidiklariniza duyurun. ARTIK SESIMIZI AVRUPA'YA DUYURALIM. Bugün Münevver, yarin sizin kiziniz, kardesiniz, ablaniz olabilir. Herkesi duyarliliga davet ediyoruz!!! http://www.facebook.com/event.php?eid=91084303729
Merhaba Arkadaslar umarim mesajimim okuyup bana yardimci olabilen olur :) Allah kismet ederse ve bir aksilik cikmazsa Agustos ayinda Nisan yapmaya düsünüyoruz. Nisan Braunschweigda olacak. Ufak bir Nisan töreni yapabilecegimiz bir mekan ariyorum. Artik orada yasamadigim icin bir mekan bulmak gayet zor. Ayrica profesyonel fotograf cektirmek istiyorum önerebileceginiz birisi var mi? Kuaför olarak da Nazari (Friedrich-Wilhelm-Straße) düsünüyorum baska tavsiye edebileceginiz bir kuaför var mi? Umarim yardimci olan bir arkadas cikar yoksa herseyi nasil ayarlayacagimi gercekten bilmiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum kizlar
merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???
merhaba arkadaslar,ben Turkiyede yasiyorum.Almanya nin IT sektorunde calisanlari gocmen olarak aldigini ogrendim. Hannover i ozellikle alfeld leina yi cok sevdim gezip gordugumde.ama basvurabilecegimiz hangi firmalar var bilemiyorum.Hannoverda hangi firmalar var biliyormusunuz.paylasirsaniz sevinirim.
merhaba herkeze ben hannovere tasinali 7 ay oldu ve hic tanidigim arkadasim falanda yok cok yalnizim 3 cocugum var bütün gün evdeyim bir laf edicek kimsem yok .yalnizlik cok kötü esimden ayrildim bu yüzden hannovere tasindim .kimse yokmu sesimi duyan diyorum artik iyi arkadasliklara cok ihtiyacim var hannover hainholz da kaliyorum.cevap veren olursa cok sevinirim