• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hisler sizede tanidik geliyor mu?

Selam kknin tatli hanimlari, ablalarim, kizkardeslerim:)sizlere aslinda dert denemeyecek ama bazen icime dert olan bir sorunu danismak istiyorum. Önden bilgileri vereyim: 28 yasindayim, 1,5 yillik bir iliskim var, kendisiyle sosyal medya dan tanistik (aslinda hic istemedigim bir tanisma bicimiydi) ve yabanci bir bey (bunda bir sorun yok, türk erkeklerine karsi bazi sebeplerden dolayi sicak bakmiyordum zaten). Simdi gelelim asil meseleye: iliskimiz sükürler olsun ki iyi gidiyor, hatta ve hatta bekledigimden daha iyi gidiyor. Olgun, saygili bir beyefendi, kafalar uyusuyor, tenler de. Kendisinin biraz da olsa feminen bi tarafi var, yani cok nazik, kimseyi kirmamaya özen gösteren ve sevgisini de güzel bir sekilde dile getiren, iltifat eden biri. Sanirim bu feminenlik beni irite ediyor, cevremde bu kadar nazik erkekler olmadigindandir belki de, bilemiyorum. (Cok fazla tecrübemde olmadi simdiye kadar, tekliflerin cogunu geri cevirdim) Nadir de olsa sevgi sözcükerinden de bunaliyorum, ki abartmiyor da hic. Ama ben niye bunaliyorum? Veya bazen kendime "aman bosver, evlenme, iliskinde olmasin, hayatini tek basina yasa, gez, toz" diyorum ve bu düsünce beni mutlu ediyor. Öte yandan onunla da bir ömür gecirme hayali, cocuk büyütme hayali beni ayni sekilde mutlu ediyor. Cok sacma degilmi? Piskopat miyim ben? Bu düsünceler size de tanidik geliyor mu? Erkek arkadasiniz ile ilgili veya da esiniz ile? Nasil bas ettiniz/ ediyorsunuz bunlarla? Simdiden cevaplariniz icin teşekkürler.
Kültürden dolayı erkek dediğin sert olmalı algınız var bence. Bunu aşabilirseniz sanki olacak

Zit karakter olabilirmisiniz acaba yani bide herseyi alttan alip kibar davranip arkadan arkaya icten ice soven tiplerimizde var
Sadece cevresi icin yasayanlar diyelim
Hareketleri yapmacikmi baskasinin dedikodusunu yaparmi mesela ortak bi tanidiginizin arkasindan konusunca tepkisi nasil

Ya kiyamam size, olumlu olumsuz cevap yazan herkese dankeschön. Mesajlariniza ayri ayri geri dönemeyecegim icin toplu halde cevaplamaya calisayim.

1. Yorumlarin altinda cinsiyetcilik tartismasi yasanmis. Sanirim bunun bas suclusu da benim. Feminen kelimesi cok yerinde degildi, onu anladim yazdiklarinizdan. Sonraki yazdigim cevaplardan ne demek istedigim anlasilmistir diye düsünüyorum. Basta kendimi tam olarak anlatamamisim sanirim, bilgisizligime verin.

2. Beyimiz arap degil, fars asilli. Okumus egitimli bir aileden gelme ve bu yüzden mentalite olarak pek orta doguya ait degil. Düsünce yapisi avrupa da dogmus büyümüs insanlarinkine benziyor daha cok.

3. Basta da belirttigim gibi, 40 yil düsünsem internetten tanistigim biriyle ciddi iliski yasayacagim aklima gelmezdi. Kaderde varsa oluyormus demekki. Bu konu hakkinda yazilan olumsuz yorumlari da anliyorum ama. Iliskimizin ciddi boyuta ulasmasi zaten 2 ayimizi falan aldi, bu zaman zarfinda da numarami vermedim (3. soruşunda verdim anca). Demek istedigim, bastan beri temkinli davrandim, kirmizi cizgilerimi gösterdim ve iliski benim istedigim hizda ilerledi.
Internet tanisikligi riskli evet. Fakat iliskinin gidisati iki tarafinda sinirlarina ne kadar saygi duyduguyla alakali.

Tehşis in Adı : Ksksldkdkdjdndnd
Reçete : Mdkdofocmc cçaçaizlxkxmcmc f f r f f

Hadi bakalım Şifa olsun... 👍
Ahahaha aklıma kafalar’ın makyaj videosu geldi. Fondotenin markasi öğöğöğöğrörğröğr :-)

ek olarak, tahmin ettiğim gibi konu sahibi Almanyada yaşıyor profilinde yazdığı doğruysa.

adam da orada yaşayıp büyüdüyse bizim gibi söke söke hakkını aramak zorunda kalmamış, uğradığı haksızlıklar karşısında mücadele etmek zorunda kalmamış ve insanlığını koruyabilmiş biri olma ihtimali yüksek. oysa biz öyle miyiz? siyasete girmeyeyim de yani en basitinden her Allahın günü trafikte birbirimizi ezmeye çalışan milletiz.
tanımadan önce ben de öyle sanardım. fakat eğitimli arapların cidden bizim Türk erkeği kalaslığıyla alakası yok. örneğin bizde ne kadar okusa da adamlarda bekaret takıntısı vardır çoğunda ve bu takıntıya rağmen kendileri istedikleriyle yatmak ister hani. ağızları bozuktur, densizlerdir. ama benim tanıdığım araplarda eğitimliler bizimkiler gibi öküz kalmayı ayıp sanıyorlar. konu sahibinin görüştüğü kişi arap mı bilmiyorum ama bizimkilerin kalaslığı kendilerine mahsus cidden, eğitimin eşşekliğe mani olamadığı cinsten.
Türkiye de Ortadoğu ülkesi, her milletten insanın olduğu 20’ye yakın ülke var Ortadoğu’da. Bahsettiğiniz takıntıları milletle yoğurulan kültür yaratıyor, içine doğduğun kültür de insanı şekillendirir, içinde yaşadığın kültür de şekillendirir. İkisinin de etkisi olur. Bazısı bu döngüyü yavaş yavaş kırar, bazısı kırmak istemez. Gerginliğin az olduğu ülkede yetişmenin arabuluculuğa etkisi kesinlikle yadsınamaz. Bireysel farkları milletlere göre değerlendirmeme taraftarıyım

Back