EYALET 9 ///Niedersachsen Paylasim Alani(Tanisma)

calemityjane merhaba önce, hannovere tasinmak istiyorsan ben tasin derim ama en güzel sehir hamburg

Merhaba Arkadaslar bende Hannoverden. Size bir sorum olacak kim esini türkiyeden getirmeye ugrasiyor:çok üzgünüm:

Bayanlar, Salzgitter ve çevresinden kimse yokmu burada?

Merhaba arkadaşlar bende Almanya nın Oldenburg şehrinde yaşadım. Oldenburg tan arkadaş varsa yazışalım...

Ben şu anda türkiye de yaşıyorum ama. Salzgitter Lebenstedt te büyüdüm. Siz neresinden. Ayrıcada çok sevindim. Hiç beklemiyordum

Son düzenleme:
merhaba duygu bende nienburg a yakin bir yerdeyim , ama her hafta sonu isim geregi hannoverdeyim selamlar

Son düzenleme:
sesimi duyduguna coook sevindim.ben hannoverden,daha dogrusu ona 45 dakika yakin bir köyden.benimde 4 tane cocugum var.ama bak yinede can sikintisi iste ,stres atmak icin gectim bilgisayarin basina.ne zamandir almanyadasin?

selam tam olarak nerdesin arkadasim benim oldugum yerdende hannover45 km komsu falan olmayalim biz

Son düzenleme:
Slm bende hnnoverden yeni tasindim cn sikintisindan buradayim

Merhaba canim hosgeldin aramizaa.s.

Umarim sende bizim gibi iyi vakit gecirisin bu sitede....a.s

Sevgiylea.s.

Merhaba canim hosgeldin aramizaa.s.

Umarim sende bizim gibi iyi vakit gecirisin bu sitede....a.s

Sevgiylea.s.

Sagol gülsümcügüm, insallah . Hepimize güzel vakit diliorum.Sen Hannoverin neresindensin?

Sevgiler:emir_bebek::teytey:

selam bende hannoverden!!!

SELAM; NASILSIN BEN HANNOVERIN ICINDEN YASEN? VAKTIN OLDUGUNDA BIR ARA CHATTE BLUSALIM; BEN HANNOVERE YENI TASINDIM HIC KIMSEYI TANIMIYORUM CAnIM COK SIKILIYOR; ARKADASA IHTIYACIM VAR.

:emir_bebek:

Mrb Arkadaşlar. Oldenburg tan veya çevresinden kimse yokmu?

kizlar acil yardim lazim.
subat ayindan sonra ki tüneller ile ilgili fragebogen, soru kagitlari olan var mi???? yarin ehliyet sinava girecegim- eger olan var ise ne olur bana yardimci olsun.

Merhaba hanimlar.

Cok sessiz buralar!

Hatmetb bende oldenburg yakinindanim... Umarim umudunu kaybetmemisindir daha :-)

Asagi saksonya da ki bütün hanimlara kucak dolusu sevgiler

SiBeL

X