EYALET 9 ///Niedersachsen Paylasim Alani(Tanisma)

D

Duygu58

Ziyaretçi
Selam hanimlar,
Hannover cevresinden kimse yokmuu....yerimseniben

duygucum yeni gordum sanirim en yakin benim sana ben Hamburg merkezdeyim canim ama anlamadim ailen sivas ta sen hannoverde ogrencimisin?

Duygucum, Hannoverin neresindensin, bende Hannoverde yasiyorum. Selamlar :1rolleyes:

selam duyguu bende hannoverde yaşıyordum 7 sene oldu türkiyeye döneli
çokta mutluyum ama özledim oraları ve arkadaşlarımı:çok üzgünüm: gurbet hasreti çekmediğim içinde mutluyumsırnaşık şey

Merhaba arkadaslar..
Ben northeim dan Filiz..Ama göttingen li sayilirim.Burdan cok orada vakit geciriyorum desem yalan olmaz..(alisveris falan)Burada görüstügüm pek arkadasim yok...Eger sizinde bu gurbet ellerde arkadasa dosta ihtiyaciniz varsa buyrun , kocaman bir arkadas gurubumuz olsun...

Dogdugum yer büyüdügüm yer.cok özlemişim oraları.bekle Hannover Firari Kiz geliyor:dance::sm_cool:

iyi geceler arkadaslar...

Bende hannoverde yasiyorum..

Tanisalim kaynasalim:Roflol:

merhaba arkadaşlar!
eşim de hannover a taşınmak istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum sizce nasıl olur? su an ankaradayız.. değer miki!

canim Hannover Ankaraya göre kücük bir sehir...
Burasi almanyadanin en modern sehri diyebiliriz cünkü bir Fuar sehri, ve en güzel en kibar almanca burda konusulur..
Ama tabi almanyanin her sehrinde oldugu gibi hannoverdede monotonluk var..

kizlar hannoverin neresinde kaliyorsunuz?
Ben Vahrenwald de oturuyorum

kizlar bende hannoverdenim, tanismak isteyen arkadaslar buyursun sohbet edelim tanisalim belkide yeni arkadasliklar dogar ne derseniz :1hug:

duygu136 tanisalim canimda sen bursa dasin burda almanya hannover civari tanisiyo:)

selam huysuzcum!yineben!desene sonunda senin kafanida karistirmayi becerdim.ama niyeyse ben senin bana cevabinida yaklasik bir saat sonra bulabildim.bakalim bir sonraki yazilari okumayi ne zaman gerceklestiricem!!!dedim ya ben bilgisayarda cooooook yeniyim.

X