EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba ben elsenfelt amain da oturuyorum yanli degilsin biz gurbettekiler hepimiz biriz birimiz hepimiz hepimiz vatan hasreti cekiyoruz bizi bizden baska kimse anlayamaz bu gurbet acisini ceken blir sen tamolarak nerdensin lale devri

ayyyyyyyyyy cok komiksin güldürdün beni.......:1hug:

Frankfurt ve cevrsi olarak bulusma yapmak istiyoruz, kizlar sizde katilmak isterseniz bu linke tiklayin Link Silinmiştir.

merhabalar ben de frankfurt yakinlarinda kaliyorum sehrimizin adi giessen köyümüzün adi da langgöns 12 senedir almanyadayim bana da yazin yakin olan varmi ben frankfurta 65km yim esim havaalaninda calisiyor

Huhuhu nerdesiniz kizlar,,,,, Kalabalik olmaya basladik ne güzel,,,
Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz icin,,,,, bu slogani gurbette unutur olmustuk,,,
Ama artik hatirlamanin zamani geldi,,,, Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz,,,
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tikladim.kafam karisdi.orayada yazmisim ben.yaziyoruz devamli ama hic bir vukaat yok ya sevgicim....

ceyhanli canim Frankfurttan arkadaslara cagri yapiyoruz kimse duymuyor sanki. Bir kac arkadas bulusalim dedik, öbürlerinden ses seda yok. Bir kac gün daha bekleyelim, öbürlerinden ses cikmazsa artik bizler aramizda bulusma yapalim.

slm canim bende almnyadayim kölndeyim yakiniz naber nasilsin bana yasarsan sevinirim bende yeni üye oldum buraya kib hos´cakal

selam kizlar ben bu topigi gec farkettim bende hessenliyim belki bana da yakin birileri vardir frankfurta 110 km uzakliktayim (fulda) bana da yakin birileri varsa yazsin lütfen hanim aga biz seninle msn dede konustuk birkac defa.:teytey:tanisiyoruz yani:içelim:

bebegim benim bende giessene yakin kaliyorum.belki tanisiyoruzdur.Ben langgönsde oturuyorum.Seninle tanismak isterim.melde dich.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…