EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

BEBEGIM BENIM yazilanlari okumuyon mu?Ben sana yakin oturuyorum.Tanismak istiyorum.Bana cevap yaz kiz,ben langgönste kaliyorum bir ayagim giessende ,hemen hemen hergün geliyorum ,arkadaslarimin bir kismi orada .Tanisalim seni merak ettim.

BEBEGIM BENIM gecmis olsun canim.Simdi dahada merak ettim seni.Daha detayli yazsana.Mesela adin ne ,tam olarak nerede oturuyorsun gibi.Benim adim ayla güler,12 senedir langgönste kaliyorum.Iki tane cocugum var.Esim insaat mühendisi ,ama o dogma büyüme burali.Belkide tanisiyoruzdur,ben cok insan tanirim.Yaz merak ettim seni.

slm ayla sagol.ben bunlari pek yazmak istemiyorum ama giessenin icinden degilim ama senin kaldin yerde kimseyi tanimiyorum ben laubachda kaliyorum nerelisin ayla

bende giessene yakin bi yerde yakinmisiz bende bu sayfaya yeni üye oldum cogu seyleri daha bilmiyorum bakiniyorum :teytey:

pek hastalik olcana inanmiyorum o kadar vakit bulamiyorum ama yeni oldum icin zorlaniyorum bu nasil oluyor su nasil derken yeni yeni ügrenecem artik ama iyiki bulmusum bu sayfayi diyorum

Bebegim benim nasil istersen canim.Yazmak mecburiyetinde degilsin tabi.Ne kadar yazarsan o kadar.Genede memnun oldum.Bir seyler paylasmak istersen ben buradayim canim.

ayla ben cok acik yazmak istemedimi belirtim senin le tanismak tabiki isterim ama sana nerde kaldimi yazdim tabi sende istersen tanisiriz .bende burdayim yazismak istersen

BEBEGIM BENIM ,hayatim cok az bir zamanim kaldi.Allah nasip ederse ayin 5'inde hacca gidecegim.Ocak ayinin 4'ünde de dönüsüm.Su an biraz sikintidayim.Benimde canim sikiliyor.Etrafimda komsu olarak fazla türk yok.Bizde civar sehirlerden arkadaslik kurduk.Giesssen,lollar,wetzlar gibi.Yakinim diyince acaba dedim tanisiyoruzdur belki.Valla arkadasim benim tek sorunum yalnizlik.Allaha sükür baska derdim sorunum yok.Konusacak adam ariyorum.Hayatimda hersey yolunda sükür.Arada bir sohbet edecek birini ariyorum.Türkiyeden geldigim icin hala bu yalnizlik problemini asamadim.Ailemden de kimse burada yok.Iste böle

aylacim tabniki seninle arkadas olabilirz seni cok iyi anliyorum türkiyeden geldin icin ben burada büyüdüm.hacca gidiyorsun demek cok svindim benim babamda 20 de gidiyor gelecek ayin allah hayirlisiyla gidip dönmek nasip etsin.hem yakinizda seninle benimde esim türkiyeden geldi ilk baslarda oda sorluk cekti onunda derdi ayniumarim gitmeden tekrar görüsürüz.girdin zamanlari bilsem bende girmeye calisirim.

ayla nerelerdesin kayboldun ya,hacca gitmeden görüsemicez herhalde.eyer görüsemezek sana hayirli yollculluklar dilerim hayirlisiyla git hayilisiyla dönmen nasip olsun.bizim icinde dua et.

X