EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

hos geldin lale :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: sttutgarta bulusma yapicaz gelebilirsen bekleriz

bana bir bucuk saat falan ne zaman yapcaksiniz olmayi isterim ama biliyorsunuz burainin durumlarini yinede belli olmaz....

canim gelmek istersen sana göre ayarlariz ordan arkadaslarla anlasip gelirsinizniz nisan da yapmayi düsünüyoz nisanin 15 den sonra:1yes2:

Haydin kızlar buluşun artık. Ne zamandır buluşacaksınız.
Biz(ist) olsaydık bu vakte kadar 100 kere buluşmuk vallahi.
Ayrıca gurbette olduğunuzdan sizin buluşmanız daha önemli bence.

Neyse bu arada ben 19 nisanda münihe gideceğim,
buluşmayı şööle 20 sinde sonra yapsanızda olur yaniii 22 si falan gibi.:a015:

Bu arada şunu sorayım ben münihten stutgard a gitmek için neyi tercih etsem (ulaşım) daha hesaplı olur.
Malum iş için gelicez fazla açılmamak lazım :1yes2:
Eh bu konu ile ilgili bana bilgi vermenizi merakla bekleyeceğim.
Hoşçakalın.....

Seray iyi güzel söylüyorsun da hepimiz ayni sehirde yasamiyoruz ki! Ben farkettim ayni sehirde yasayan kk üyesi buldum bir arkasimla tanistim diger arkadas tanismaktan cekindi:1no2:
Ne yapalim, saglik olsun...

Seray iyi güzel söylüyorsun da hepimiz ayni sehirde yasamiyoruz ki! Ben farkettim ayni sehirde yasayan kk üyesi buldum bir arkasimla tanistim diger arkadas tanismaktan cekindi:1no2:
Ne yapalim, saglik olsun...

Haklısın canım öyleolur hep. Bakma sen, ben şaka yapıyorum. Biz koskoca istanbul binlerce üye var, toplanmaya kalkınca 8-10 geçmiyor. Neyse sağlık olsun.

ama ben stutgarda gitmem lazım biri bana bu konuda yardım etsin..:sm_confused: :sm_confused:

serayycim trenle gelirsen daha uygun sen bulusmaya gelemesende biz seninle gene bulusuruz seni görmeye geliriz taminim hexe de gelir :1yes2:

serayycim trenle gelirsen daha uygun sen bulusmaya gelemesende biz seninle gene bulusuruz seni görmeye geliriz taminim hexe de gelir :1yes2:

Sağol canım oraya gelince netten ulaşırım ben size. :1yes2:

birde ikisinin arası zaman olarak ne kadar sürüyor çok merak ettimde.:1yes2:

serayycim taminim 1-1.5 saat sürüyor

Teşekkür ederim canım yakınmış : Benim gibi ist. yaşayan bir insan için 1- 2 saat yol nedirki dimi?:1yes2: Ben daha çok olur diye düşünmüştüm.
Gelince görüşürüz inşallah arkadaşlar, şimdilik hoşçakalın...

Frankfurt civarindaki arkadaslar umarim en kisa zamanda bizde bir bulusma düzenleriz :1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…