EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba HanimAga

Demin Forumda en büyük hayalinin Baglama calmayi tam olarak ögrenmek istedigini okumustum. Ben ve esimde Baglama kursuna gitmek istiyoruz, fakat cevremizde tanidigimiz bildigimiz bir yer yok. Frankfurt´ta yasiyorsun herhalde acaba senin bildigin tanidigin kurslar varmi?
Cevabin icin simdiden cok tessekkürler. Görüsmek üzere öptüm.

kizlar baglama diyince burda bi turk kari koca ile arkadas olduk cok guzel baglama caliyo arkadas fakat tamamen kulak dan dolma kendi ogrenmis esimin tr ye gitme durumu vardi kitap alirmisin demisti ama simdi iptal oldu esimin gitmesi. Hanimaga sen tavsiye edebilirmisin arkadas icin bi kitap
bu arada hic gorusemyioruz nasilsin

Merhaba HanimAga

Demin Forumda en büyük hayalinin Baglama calmayi tam olarak ögrenmek istedigini okumustum. Ben ve esimde Baglama kursuna gitmek istiyoruz, fakat cevremizde tanidigimiz bildigimiz bir yer yok. Frankfurt´ta yasiyorsun herhalde acaba senin bildigin tanidigin kurslar varmi?
Cevabin icin simdiden cok tessekkürler. Görüsmek üzere öptüm.

Kusura bakma Sevgicim, ben cok hastaydim ancak iyilesip gelebildim buraya. Kac gündür aklimdaydinda ama inan hic halim yoktu. Evet gelelim bizim konuya, Esin iyi tahmin etmis.... ben Seho amcanin kücük kiziyim. Aslinda burada tanismak cok üzücü, is arkadasi olan bir kayinpeder ve baba var, dogruya senin Esinde babamin eski is arkadasiydi.. yani aslinda cok yakiniz. insallah yüz yüze tanismak ve konusmakta nasip olur. Hos yanlis anlama fakat bizim Altenstadtin kadinlarina karsi biraz asi biraz soguk oldugumdan ilk önce önyargi olabilir.. bunlari konusacak daha cok zamanimiz olur insallah.

Senin Saz kursuna gelince: Frankfurtta, bildigim kadariyla Halk evi var orasinin her türlü Enstrüman kurslari vardi. ve hatta Altenstadttaki Alevi Dernegine sorarsan mutlaka daha yakinlardada kurslar vardir, yanlis hatirlamiyorsam arkadasin dedigine göre oradada Saz kursu veriliyordu..
Simdilik sana iyi geceler. tanistigimiza cok memnun oldum..

Sevgi ben senin bu mesajini gözden kacirmisim:çok üzgünüm: pardon canim. Benim baglama kursu ögretmenimiz de Frankfurt' ta yasiyor ve orda da bir cok kusrlar veriyor. Eger istersen ben sana hemen adresi de yazayim. Bir hallo! yeter bana canim:1yes2:

Sevgi ben senin bu mesajini gözden kacirmisim:çok üzgünüm: pardon canim. Benim baglama kursu ögretmenimiz de Frankfurt' ta yasiyor ve orda da bir cok kusrlar veriyor. Eger istersen ben sana hemen adresi de yazayim. Bir hallo! yeter bana canim:1yes2:

@hicunutmicam

Cok gecmis Olsun Canim, asil sen kusura bakma.
Yazdiginada gercekten cok sevindim. Bende ayni sekilde umuyorumki birgün nasip olurda yüz yüzede karsilasip tanisabiliriz. Altenstadt´taki hanimlara gelince ayni fikirdeyiz diyebilirim:) Ben evlendigimden beri hem kendi istegim üzeri hemde esimin tavsiyeleri üzeri burda kimseyle fazla gidip gelmem. Birtek ev sahiplerimiz Birde Kiracilariyla iyi anlasir ve gidip gelirim. Zaten herkezlede görüsmemek burda en iyisi sanirim. Türlü türlü laf cikarmaktan baska birsey bilmiyorlar. Tabii burda esimin abisiyle yengesi 1 numara. Allahtanki su an onlarla görüsmüyoruz ama yüzsüzlükte bir numara yakayi birakmiyorlar. Neyse Allah büyük sonumuzu hayir eder insallah:) Sahi ismini sormayi unuttum:) acaba ismin ney? Öpüyorum seni en kisa zamanda görüsmek dilegiyle kendine iyi bak :) unutmadanda cok tessekkür ederim saz kursu hakkinda bana bilgi verdigin icin :=))

Hanim Aga adresi verirsen cok sevinirim. Benim esim uzun zamandan beri arayip duruyor birtürlü bulamadi bi saz kursu. Simdiden cok cok tessekkür ederim :çiçek:

MEDET ASLAN MÜZIK MERKEZI
An der Steinmühle 16
65934 Nied -Farnkfurt am Main

Bol eglenceler diliyorum Sevgicim:1yes2:

maalesef öyle fatoscum, almanya memleket olarakta soguk insanlarida soguk. Fakat buraya takildigin sürece yalniz kalmazsin burda herkez sana arkadaslik edip, sorunlarini paylasir.

Papatyacigim, Almanya ilk zamanlarda ne kadar bunaltici gelebilir, fakat zamanla okadar alisiyorsunki ondan sonra dogdugun büyüdügün memleketler sana tuhaf gelmeye basliyor.. Rüsselsheim´de aslinda cok fazla Türk aileleri yasar orada cok cabuk kendine bir ortam kuracagindan eminim.. hee buralardada bizler variz.. yanliz sayilmazsin..birde cok yanliz hissetdiginde cocuguna saril derim.. o sana yanliz olmadigini hissettirir..

ben frankfurta yakin sayilirim yani 45 km , aranizda oralarda olan varsa tanisalim gurbeti bilenler bilir 18 yildir burdayim hala alissamadim bana en yakin sehir Aschaffenburg görüsmek üzere....:1yes2:

hos buldum cok sevindim tanistigma aranizda benim ´gibi uzaklardan olanlar olmasi bana cesaret verdi.....:1yes2:

Laledevrim arkadasim bak bu linkte Link Silinmiştir.

frankfurt ve cevresinden olan daha cok arkadas var. Uzaklardan olan cok var onun icin yalniz degilsin canim . bol bol buraya gel sohbet ederiz, icin acilir :)

X