EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Selam,

Bende Offenbachin bir kasabasinda Seligenstadta oturuyorum... Bende yilbasi program baktim, hersene oldugu gibi Hanau Aynurdügün salonda eglence varmis..ayrica Aschenburgta güzel eglenceler var bildigim kadariyla...Sanirim jürgensheim Anilar Dügün salonundada mutlaka bir organisation vardir... Umarim gönlüne göre eglenebilcegin bir yer bulabilirsin... Bende henüz Karar vermis degilim...Tabii benim iki cocugum var ve onlarla birlikte eglenebilcegim bir yer olmasina bakkiyorum..hadii hayirlisi...

***Kreis offenbach ve Hanau da arkadaslarla tanismak cok isterim dogrusu...

Kizlar bakiyorumda hessen eyaletinden cok arkadasimiz var. Artik bizde yaza bir bulusma ayarlasakhihoyyyt

a.s. merhabalar,
ben aynur, 36 yasindayim, evliyim, 2 sirin kizim var (12 ve 9 yaslarinda), hep calistigim icin devlet memuru idim, pek arkadas ortami edinemedim. ben burda yani ruesselsheim´da dogdum ve halen burda yasiyorum.

2 sene önce talihsizlik, bu yasimda bir rahatsizlik gecirdim. simdi maglulen emekliyim ve cok yalnizlikdan bocaliyorum. aktiv bir hayatdan sonra bayagi zor geliyor devamli evde kalmak.:bbo:

internet´de bu siteye rastladim ve yeni arkadaslar edinmek istiyorum.

kisaca beni anlatmam gerekse: duygusalim, hareketliliyim yani sabahdan aksam´a kadar tv izleyenlerden degilim, kitap okumayi kendimi gelistirmeyi tercih ederim, yemek yapmak kizlarimla ilgilenmeyi seviyorum, müzik dinlemek en büyük tutkum bütün gün dinlerim (dogrusu hastasiyim).

benide araniza kabul ederseniz, cevaplar alirsam cok sevinirim.
görüsebilmek ümidi ile hoscakalin

a.s. merhabalar,
ben aynur, 36 yasindayim, evliyim, 2 sirin kizim var (12 ve 9 yaslarinda), hep calistigim icin devlet memuru idim, pek arkadas ortami edinemedim. ben burda yani ruesselsheim´da dogdum ve halen burda yasiyorum.

2 sene önce talihsizlik, bu yasimda bir rahatsizlik gecirdim. simdi maglulen emekliyim ve cok yalnizlikdan bocaliyorum. aktiv bir hayatdan sonra bayagi zor geliyor devamli evde kalmak.:bbo:

internet´de bu siteye rastladim ve yeni arkadaslar edinmek istiyorum.

kisaca beni anlatmam gerekse: duygusalim, hareketliliyim yani sabahdan aksam´a kadar tv izleyenlerden degilim, kitap okumayi kendimi gelistirmeyi tercih ederim, yemek yapmak kizlarimla ilgilenmeyi seviyorum, müzik dinlemek en büyük tutkum bütün gün dinlerim (dogrusu hastasiyim).

benide araniza kabul ederseniz, cevaplar alirsam cok sevinirim.
görüsebilmek ümidi ile hoscakalin

Hg aramizaa aynur abla.. bende mainz da kaliyorum.. bu arada cok gecmis olsun.. allah seni bebislerine bagislasin.. kendine iyi bak.. öptümm:1hug:

Venesu uzun zamandir yazismadik. Nerelerdesin kiz?
Venesu seninle Lidl önünde karsilastik gecenlerde, ama birden taniyamadim seni, düsünürken hatirladim a.s. umarim gene görürüz canim...

tiryakinimm hosgeldin canim. Gecmis olsun, Allah bir daha hastalik yasatmasin. Buraya takil inan ki yalniz olmadigini göreceksina.s.

selam bayanlar vallahi ayarliyalim frankfurtlular nerdesiniz haydikaydirigubbakcemile5VENESU sanada gecmis olsun canim

Hg aramizaa aynur abla.. bende mainz da kaliyorum.. bu arada cok gecmis olsun.. allah seni bebislerine bagislasin.. kendine iyi bak.. öptümm:1hug:
slm venesu,
cevap almis oldugum icin inanin cok mutlu oldum, yalniz bu sitede yeni oldugum icin, ben ancak bugün cevabiniza ulastim. inanin cok sevindim. umarim güzel arkadasliklar dogar ve devam eder. artik tabiki daha cabuk cevap verecegim, en azindan nereye bakmam gerektigini örendim.

tekrar görüsmek üzeri hoscakalin hersey gönlünüzce olsun. by by

Venesu seninle Lidl önünde karsilastik gecenlerde, ama birden taniyamadim seni, düsünürken hatirladim a.s. umarim gene görürüz canim...

tiryakinimm hosgeldin canim. Gecmis olsun, Allah bir daha hastalik yasatmasin. Buraya takil inan ki yalniz olmadigini göreceksina.s.
slm nergis,
diger arkadasa yazdigim gibi ancak bugün ulasdim cevaplara ve cok sevindim. sitede yeniyim yazdigim gibi ve hep yanlis yere bakiyormusum. artik daha cabuk cevap verecegim yine görüsene denk hoscakalin kendinize iyi bakin.

saygilarla by by

selam hanimaga demin okudum yazini.. beni gördün ha valla ben gördüysem bile cikartamamisimdir seni.. bidaha gördügünde yollumu kes yasakkelime..seninle birdaha görüsme dilegi ile ...

Evet Venesu ben de cikaramadim önce ama sonradan hatirladim, insaallah canim... görüsmek dilgiyle.

X