EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Yildizcim ikizlerinmi var.. :asigim:
Rabbim hepsini size bagislasin...

Bende tanitayim kendimi kisacik..
Adim sevgi, 23 yasindayim, bende önceden NRW´de yasiyordum. 5 yildir evliyim. Henüz cocugum yok.. Ev hanimiyim.Tanistigima memnun oldum

Amin cümlemizin evlatlarini,
aaaaaaaaaaa Nordisch culture bulusuyor, bilmiyorum yani ama Hessenlilerin dedikodusunu yapmis gibi olacak, ama bizim oralar daha güzeldi, Dortmund, Bielefeld, Osnabrück, Münster, hey gidi günler heeeeeeeeeey

Kalakaldik Frankfurtda, insanlar daha degisikdi yada banami öyle geliyordu.

Buraya geldigimde resmen sok olmusdum, insanlar ne kadar soguk, ne kadar asik suratli demisdim kendi kendime, ama artik alisdim ZOR OLDU

Ya Ramazan gectikten sonra bizde Hessen eyaleti olarak bir bulusma düzenlesek cok güzel olacak.. Lakin burda kimseden ses cikmiyor...
Haklisin daha önce yasadigimiz yerler bir bambaskaydi, acaba oralara aliskin oldugumuzdanmi..
Bende onca zaman oldu geleli ama hala tam olarak alismis degilim... Etraf Türk dolu isleri gücleri hep dedikodu, bunaldik vallah.

Bende onca zaman oldu geleli ama hala tam olarak alismis degilim... Etraf Türk dolu isleri gücleri hep dedikodu, bunaldik vallah.

Ta$i atdin yerine geldi, kafam parcalandi :1shok:
Bulusma süper olur, siz hazirlayin, tembel takimindan Yildiz, 12ye 5 kala gelir :eek:

Sevgi sen nerde kaliyorsun?
Önceden konusmusmuydunuz bulusmayi, hazirliklar ne asamada?

Cocuklumu yapacaksiniz, cocuksuzmu?
Cocuklu yapacaksaniz, benim fikrimdirki Indoor Parkda bulusun, hem cocukcuklar oynarlar sizde rahatcana sohbet edersiniz.

Canim ben Friedberge bagli Lindheim diye bir köyde kaliyorum... Ya daha önce bulusma icin bir kac arkadasla konusmustuk ama öylesine kaldi. Daha sonra kimse orali olmadi. Artik Ramazan bir ciksinda bir duyuru yapacagim bakalim gelmek isteyen cikacakmi.. Elbette cocuklu bulusma yapariz.. Daha güzel olur

Selam kizlar nasilsiniz??

Bebegim Benim iyim canim, sen nasilsin??
Senide coktandir göremedim..
Umarim hersey yolundadir, öpüldün

merhaba bende frankfurttanim iki oglum var terzilik yapiyorum siteyi dolasirken neden hessenden kimse yok derken sizleri buldum güzel seyler payllasmak dileyiilekaydirigubbakcemile5

ZEIL`´de deniz kuoför var baya tutuluyo bende gittim gerci benimki kesimdi ama iyi fna deyildi bir git istersenkaydirigubbakcemile5

ZEIL`´de deniz kuoför var baya tutuluyo bende gittim gerci benimki kesimdi ama iyi fna deyildi bir git istersenkaydirigubbakcemile5

bende kesim icin ariyorum ama kesimden kesime gercekden cok fark ediyor, türkiyede kestirince sacim süper duruyor rahat kullanimi oluyor, burda öyle bir kuaför bulamiyorum:KK43:
deniz kuaför tam nerede hic görmedim zeilde?
Ve kime kestirmek gerekiyor orda???
Kim daha cok tutuluyor kesim icin? :)
tskler.

kizlar acil yardim lazim.
subat ayindan sonra ki tüneller ile ilgili fragebogen, soru kagitlari olan var mi???? yarin ehliyet sinava girecegim- eger olan var ise ne olur bana yardimci olsun.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz??

ay123 sinavin nasil gecti? umarim basarmissindir ...

öptüm hepinizi a.s.

selam kizlar,
ben hessende degilim ama sinirdayim. BayernHessen siniri. Aschaffenburg. Bende varim.

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...a.s.

Esmanurca hanau un neresinde oturuyorsun arkadasim?
Bende oraya cok yakinim

offenbach am main dan adim selin herkese merhaba yilbasi plani olan varmi fikir vercek olan aranizda

X