EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

ben selin offenbahtan evliyim 29 yasindayim ve herkese selam daha yeni üye oldum buraya tanismak isteyen arkadaslar mesaj yazabilir görüsmek üzere

selam arkadaşlar benim bir sorum var ben Türkiyede el emeği ürünleri toplayıp yurtdışına satmak istiyorum Annemin bir arkadaşı yapıyor ve bu iş ile uğraşan herkes ciddi para kazanıyor yani yapanda aracıda satanda memnun bende şimdi araştırıyorum böyle bir imkan olursa sadece ben değil bir çok hanım para kazanmış olacak sizce ne yapmalıyım nasıl başlarım sizlerin tanıdığı bildiği böyle ürünler satan yerler var mı mesela el örgüsü şallar şapkalar danteller gibi yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca bir blogum var oradan mail adresimi alabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

burda finanzamt basina bela olur ama yine de istersen istanbulda bu isi yapan tanidiklarim var

Frankfurtlular ve cevresi cogaliyor kizlar.. Ramazan ciksinda bizlerde bir bulusma düzenleyelim a.s.

ornesami
ben offenbachta yasiyorum istersen her aksam iftardan hemen önce ve 1 saat sonrasinda daha burdayim özelimede not birakabilirsin görüsmek üzere bye

Merhaba, Ramazan-i Serifiniz mübarek olsun

bende Rüsselsheimden katiliyorum, ilk mesajimi buraya atiyorum

Görüsmek üzere

Yildiz

Cok ayit etdim,
kisaca kendimi tanitayim
Adim Yildiz 26 mi desem yoksam 27 mi desem yasindayim :-)
3 tane oglum var 4 ve 2x2,5 yaslarinda
Sabahdan aksama kadar onlarla ugrasiyorum, aksamda bilgisayarimin klavyesiyle ugrasiyorum, dogma büyüme Almanyalim, eskiden Niedersachsen de kaliyordum.

Simdi Hessenli oldum, 6 seneden beri burdayim.

Ekim ayinda calismaya basliyorum, Kundenberatung da simdilik bu kadar.

X