EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Kizlar nerdesiniz ya? valla gelmicem artik senağlama

söyle bir agiz tadi ile sohbet edemeden kayboldunuz-duk.

Yok Canim Aushilfe olarak spor salonunda calisiyorum. Hatfada 2 kere bazende hafta sonu

Hersey aynisi Canim ya. Hala hamile kalmaya calisiyorum. Senden ne haber ev ariyordun degilmi buldunmu Gülüm?

Allahim gönlüne göre versin canim. Iyim canim ama maalesef birtürlü bulamadim. Bir bulabilsem dünyalar benim olcakta arayip duruyoruz hala.

En önemlisi Saglik.Insallah Alla' im saglikli Cocuklar verir hapimize. Sen istemiyormusun canim Bebis? Ev konusuna gelince kac oda ve kira ne kadar olsun tekrar yaz bende burda arastirayim

Su an bebek düsünmüyorum canim. Islerimizi biraz düzene koymaya calisiyoruz. Canim biz 2 Odali ev ariyoruz en fazla 450€ kira olsa cok uygun olacak bize göre. Eger birsey duyup haber edersen cok memnun olurum canim.

Kac yillik evlisiniz siz?

Ay Sevgi benimmi Bilgisayar bugün yavas, yoksa programmi anlamdim. Yazdiklari gec geliyor bana, baska yolu yokmu ya rahat konusmanin sinirlendim valla

Canim bendede yavas aciliyoe sayfalar maalesef. Sitenin yogunlugundan dolayi sayfalar yavas aciliyor maalesef

Tamam canim bende mesaj attim sana, görüsürüz. Sana simdiden afiyet olsun.. öpüldün

selamlar kizlarrrrrrr,pek giremedim girdimdede sizleri bulamadim.nasisliniz?gecen friedbergteydim bize o kadar uzak degil sevgi sen ordandin dimi,bad nauheimde bi arkadas oturuyor hem onu siyaret ettim esimle hem friedbergte carsisina ugradim.keyifler nasil ya burda birbirimizi bukamiyoruz özelden iyi oluyor mesajin icin sevindim bahar .

arkadaslar bende franfurta 40 kilo metre uzaklikda kaliyorum wisbaden tarafinda burda arkadaslarla tanismayi cok isterim . bana yazarsaniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…