EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

senağlama Kizlar ben gidiyorum. Hani hessendekiler burdada niye konusmuyo kimse. valla tek sizin icin acmistim Bilgisayari kirildim Çok üzgünüm çoook. Yarin saat 20:30 21 arasi burda olurum merhaba demek isteyenler icin.

senağlama Kizlar ben gidiyorum. Hani hessendekiler burdada niye konusmuyo kimse. valla tek sizin icin acmistim Bilgisayari kirildim Çok üzgünüm çoook. Yarin saat 20:30 21 arasi burda olurum merhaba demek isteyenler icin.

canimcim kocis geldi yemek falan yedik yemek saati olunca rahat rahat konusulmmuyoki kizma baharim tanricam:dance: al sana bi ciceka.s.

Baharim yazmistim ama görmedin galiba, yarin görüsürüz canim:1hug:

binbirgece bitti ben geldim kimse yok gerci pek bakmiyorum o diziye ama birseyde yok,gercekten hessenden sadece bu kadar kisimi var kimse yazmiyor.yarin görüsürüz kizlar kendinize iyi bakin gerci yarin benim dizim var ama ugrarim

Kizlar Dizilere mi takildiniz yoksa? Bende Yaprak Dökümüne bakiyorum ama bakalim reklamlardan kac saat sürecek.

Iyiy Geceler Kizlar, Yaprak Dökümümde bitti, bende artik uyumay gidiyorum. Öptüm :1hug:

Günaydiniz kizlar, Dükkan acilmistir... hadiyin bakayim siraya girin, nirelerdesiniz??:icecream:

Kizlar bizim bu yazismalar devam edemicek galiba cünkü birbirimizi bulamiyoruz. bir türlü. En bastada dedigim gibi biri var biri yok. Inanin su an MSN' de Türkiyedeki Arkadasim ile konusurken bile bakiyorum varmisiniz diye ama CIT yok. Nöreceeeeeeeeez bilen varmi?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…