EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Asil isminmi hüzün?

Bendede cocuk yok, 4,5 senelik evliyiz, henüz tik yok. Bakalim hayirlisi....

Memleket neresi hüzün?

Yok hüzüncüm calismiyorum. Calismayi cok istiyorum. Tirim tirim is ariyorum..

Yasim 23.

Peki ya sen?

Ay ben dedim demi birimiz var birimiz yok. Valla Kizlar ben Offenbachta oturuyorum. Evlenmeden önce esim Friedberg' te oturuyordu daha sonra biz evlenince o buraya geldi. Offenbach Frankfurt kadar büyük degil ve sakin ve temiz bir yer. Tabiiki hangi sehirde yasarsan yasa her kesimin oturulmayacak yerleri vardir.

Bizim oturdugumuz yer cok güzel sessiz. eger 3 odali ev ariyor iseniz bizim binada bir bos ev var. Evin kesimi süper, Binanin kendine ait Bahcesi var Kindergarten hemen buracikta, alis verise bile yürüyerek gidiliyor. Heminde bende burdayim Kizlar:teytey:

Hosgeldin Bahar Tanricasi, nasilsin canim?

Vallah esimle bende Offenbachtan ev ariyoruz. Binanizdaki ev 2 odali olsaydi hemen komsu olurdum sana:icecream:

hosgeldin canim ilerde tasinmayi düsünüyorum simdi degil.merak ettim kirasi ne akdar.

618 € sicak ama ev süper. Bebisin varmi bilmiyorum ama planliyor iseniz cok güzel bir yer .Hem bizde üst komsunuz oluruz :1hug:

Hosgeldin Bahar Tanricasi, nasilsin canim?

Vallah esimle bende Offenbachtan ev ariyoruz. Binanizdaki ev 2 odali olsaydi hemen komsu olurdum sana:icecream:

Iyiyim Canim sen nasilsin? 3 Odali var 618 Euro ama cok hos bor yer. 2 Odaliya bakarim istersenyerimseniben

Bebeleliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nelelele gittiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz?:sm_confused:

ha bu arada bende ev ariyorum 2 oda 450 civari olucak sicak kira aklinizda bulunsun kizlaaryerimseniben. nasilsiniz bu arada?

E artik cok yorulduk, birazda dinlenmek icin Konusalim ne dersiniz Ciceklerim?yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…