yok canim asil ismim hüzün deyil..:1ninca: ben amasyaliyim canim sen nerelisin
Ay ben dedim demi birimiz var birimiz yok. Valla Kizlar ben Offenbachta oturuyorum. Evlenmeden önce esim Friedberg' te oturuyordu daha sonra biz evlenince o buraya geldi. Offenbach Frankfurt kadar büyük degil ve sakin ve temiz bir yer. Tabiiki hangi sehirde yasarsan yasa her kesimin oturulmayacak yerleri vardir.
Bizim oturdugumuz yer cok güzel sessiz. eger 3 odali ev ariyor iseniz bizim binada bir bos ev var. Evin kesimi süper, Binanin kendine ait Bahcesi var Kindergarten hemen buracikta, alis verise bile yürüyerek gidiliyor. Heminde bende burdayim Kizlar:teytey:
Ay ben dedim demi birimiz var birimiz yok. Valla Kizlar ben Offenbachta oturuyorum. Evlenmeden önce esim Friedberg' te oturuyordu daha sonra biz evlenince o buraya geldi. Offenbach Frankfurt kadar büyük degil ve sakin ve temiz bir yer. Tabiiki hangi sehirde yasarsan yasa her kesimin oturulmayacak yerleri vardir.
Bizim oturdugumuz yer cok güzel sessiz. eger 3 odali ev ariyor iseniz bizim binada bir bos ev var. Evin kesimi süper, Binanin kendine ait Bahcesi var Kindergarten hemen buracikta, alis verise bile yürüyerek gidiliyor. Heminde bende burdayim Kizlar:teytey:
Hosgeldin Bahar Tanricasi, nasilsin canim?
Vallah esimle bende Offenbachtan ev ariyoruz. Binanizdaki ev 2 odali olsaydi hemen komsu olurdum sana:icecream:
Iyiyim Canim sen nasilsin? 3 Odali var 618 Euro ama cok hos bor yer. 2 Odaliya bakarim istersenyerimseniben
618 € sicak ama ev süper. Bebisin varmi bilmiyorum ama planliyor iseniz cok güzel bir yer .Hem bizde üst komsunuz oluruz :1hug:
ha bu arada bende ev ariyorum 2 oda 450 civari olucak sicak kira aklinizda bulunsun kizlaaryerimseniben. nasilsiniz bu arada?
E artik cok yorulduk, birazda dinlenmek icin Konusalim ne dersiniz Ciceklerim?yerimseniben