EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

kimse yazmamiss nedenseklava olmaz ama arkadaslar...bakin arkadasimiz ne güzel düsünmüs hadi ben basliyim sizde devam edin kimbilir belki bir gün bir bulusma yapariz:dance:

:teytey: Ben Offenbach' ta oturuyorum. Aslinda söyle bir saat kararlastirsakta öyle yazisabilsek . Böyle biri var biri yok, kim ne zaman okuyacak derdi falan olmaz. Bahar

slm arkadaslar hele sükür yazan oldu nerde bu almanyadakiler anlamadim,yazan olmuyor´,bende giessen tarafindanim o kadar uzak sayilmayiz.bi bulusma istedikten sonra olur yterki yazin

Canim ben yarin bizim ( Almanya saati ile ) saat ile 11 ve 13 arasi acabilirim. veya Pazartesi ögleden önce calisiyorum 16 gibi evdeyim. Sali günü bütün gün bosum.

Sevgiler Bahar

Not: Giessen bize asgi yukari 70 km uzakta. Insallah görüsürüz bir gün :dance: .

olur canim ben o zamanlari girmeye calisirim,evet giessen frankfurta yakin.biraz kendinizden bahsettin yavas yavas tanisalim :1rolleyes:

Selam Canim ben geldim. Isten ancak ciktim umarim gitmemissindir bebegim benim.

Nabersiniz kizlar, bende FFM´e 30km uzaklikta oturuyorum. Yaza artikin bir bulusma düzenlesek, nedersiniz :icecream:

benim bitane 3 yasinda bi kizim var azra ismi,grünbergten bi arkadas var ve tanidiklar friedbergte tanidiklari var o yüzen soruyorum arkadasim adi pinar ispartalilar tanirmisin

ismimi vermeyim áklima geldi grünbergten tanidin varmi

benim bitane 3 yasinda bi kizim var azra ismi,grünbergten bi arkadas var ve tanidiklar friedbergte tanidiklari var o yüzen soruyorum arkadasim adi pinar ispartalilar tanirmisin

Allah bagislasin kizini canim. Canim Altenstadt´a tasinali 4 sene oluyor. Grünbergi bilmiyorum, O yüzden Altenstadt, Friedberg ve Frankfurt haricinde buralari pek bilmem. Friedbergde tanidigim kimsede yok, sadece gezmeye giderim friedberge..

friedberg bize yakin o kadar uzak diyemem,önceden nerde kaliyordunuz.bizde tasinmayi düsünüyoruz o taraflara dogru giessen yada oralar islerimnizi halettikten sonra tanisdimiza memnun oldum cnm

Canim ben eskiden Düsseldorfta yasiyordum, benim esim Altenstadtli. Evlendikten sonra buraya yerlestim ben. Bizde burdan Offenbacha tasinmak istiyoruz. Burasi cok ufak bir yer oldugu icin cok bunaliyor insan. Bu arada bende memnun oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…