Tekrardan selamlar arkadaşlar.Öncelikle yaptığınız yorumlar ve tavsiyeleriniziçin teşekkür ederim.Dün çok detaylara girmemiştirm.Ama şimdi biraz anlatayım size.Eveett Allah nasip kısmet ederse ocak ayında 7.yılımız bitecek ve 8.yılımıza giricez.Eşimle evlendikten sonra Türkiyede yaşayacaktık niyetimiz öyledi fakat evdeki hesap çarşıya uymaz misali oldu bizimkisi.Eşim buraya uyum sağlayamadı maddi açıdna özellikle sizde bilirsinizki orda doğup büyüyenlerin Türkiyeye uyum sağlaması çok zor oluyor.Ama bizim birazda kimsesizlikten diyelim eşimin ailesininn durumunun iyi olmasına rağmen onlardan gelmesi gereken desteği görmediğimiz için Almanyaya dönmek zorunda kaldı eşim.Eşimin bekarken yapmış olduğu bir suçtan dolayı kesinleşmiş cezası vardı 1yıl hapiste yatması gerekiyordu.Eşimle çok düşündük ve mecburen 1 yıl hapiste yatacağını bildiğimz halde eşim Almanyaya döndü ve kendisi teslim oldu.Bende eşim teslimolmadan turist vizesiyle gittim eşimin yanına.daha sonra eşim teslimoldu.zaten.Ben 2.5 yıl kaldım orda kaçak olarak mecburen.Ve sonra yine sahipsizlikten diyeyim eşimi içerde ben kendiisteğimle gitmek istiyorum diye imza attırıp sürdüler Türkiyeye.O sürüldükten 5-6 ay sonrada ben döndüm.Avukata vermiştik ve dava açıldı.Eşim dava süresinde Türkiyede askerliğini yaptı.Askerden geldikten 4-5 ay sonra dava sonuçlandı ve eşim Tüm haklarını geri aldı ve Almanyaya döndü.Yaklaşık 2 yıl oluyor.Ev bulması iş bulması derken bu zaman oldu.Neyse tüm istedikleri şartları yerine getirdik ben sertifikamı aldım tüm evraklerı temin ettik ve Haziram 18 de başvurumuzu yaptık.Ve sonuç dediğim gibi maaşını yetersizgördükleri için red ettiler maalesef.senağlama.Bunları ilk defa yazıyorum sizin samimiyetinize inandığım için.Yani aslında benimhayatımı yazsak güzel birfilm olur diye düşünüyorum.a.s.Bu arada meltemcim maalesef çocuğumuzda olmuyor.senağlama.Doktorlar ancak tüp bebekle dediler oda olursa kesin demiyorlar.Yaaa işte böyle arkadaşlar.Ben yinede şükrediyorum her şeye rağmen Allak sağlık versin diyorum.:a015::a015: