EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

Meltem cok iyi aciklasmissin. Pelinezgi yanlis anlama ama hic tavsiy etmem Almanya artik Almanya olmaktan cikti maalesef.:1no2:

nadide forumdan pek sohbet edilmiyo canimgerci gurbetcilere sohbet istedikama bakalim ne olcak

neustadt'da lidl ve aldi varya oralarda. Sen de Mombach dersen hic sasirmam Izmir güzeli:1rolleyes:

Biliyorum orayi Izmir güzeli, Rhein tarafindaa.s..
Meltem'cim Izmir güzeli cok genc bir kardesimiz, ama olsun benim de kafam 18 yasinda:smiley-cool:
Görüsmeyi dilerim Izmir güzeli, belki de bir sekilde görmüsüzdür birbirimizi.

berlinbrandenburgertor0oc9.jpg

Berlin Branden burgertor

berlineuropacenter02oo8.jpg

Berlin Europa Center

Arkadaslar herkese oncelikle selamlar, ben Isvec'ten Devrim ama suan gecici olarak Almanyada yasamaktayim. Bu foruma dugun hazirliklari vs. arastirmasi yaparken denk geldim, ve gayet ilginc buldum.
Sizler henuz tanismadim ama, benim sizlerden bir ricam olacak. Bu yaz insallah (hayirlisiyla) Turkiye de dugunumuz olacak (gecen yaz nisanlanmistik). Dugun hazirliklari ile ilgili oneri ve fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
Suan isvecte yasayip Turkiye de dugun planlamak cok zor geliyor.
-resmi ishler (sanirim bunu kendimiz cozecegiz)
-Dugun salonu mu? Otel mi?
-burda dugun hazirliklari vs. alisveris yapabilcegimiz yerler?
-Gelinlik vs. modasi? neler onerirsiniz?
-Kac ay oncesinden hazirliklara baslamak gerekir (davetiye, alisveris, yer secimi? (sadece dugun, ev ve esya sorununa sonra bakacagiz).
-Berlin de ki balayi magazasini buldum ama Berline gidip gelmek okadar kolay degil suan icin. (Dogu almanya da Jena/Erfurt civarindaki cozum onerilerinizi gonderirseniz sevinirim)
Guzel oneri ve fikirlerinizi bekliyoruz. Sevgilerle, Devrim

bende bir zamanlar shöneberg ve prenzlauerberg'de yaşadım...Yani hem doğu berlinde hem batı berlinde yaşadım...oradayken burayı özlüyordujm buradayken de orayı özlüyorum..özellikle bütün şehri saran metrosunu...senağlama

bütün berlinlilere selamlar,
lalozy30 benim sana tavsiye edecegim en güvenilir yer Charite. Hem fiaytlar cok uygun hemde en yeni teknikleri kullaniyorlar. Randevu almak icin biraz bekletiyorlar ama degiyor. Giderken ciltdoktorundan Überweisung götürmen gerekli.
Onun disinda bi arkadasimin gittigi türk uzman var, orayi kendim gördükten sonra tecrübemi buraya yazarim
.

Burasi baya ihmal ediliyor galiba daha önce de dendigi gibi..

Umarim daha dolu dolu paylasimlarda bulunuruz. yerimseniben

Ilerde bulusup da canli canli da görüsmek fena olmaz herhalde.. :)

X