ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Allah seni inandırsın bugünkü kanamadan sonra kendi kendime dedim ki yemek yapmazsam ölmeyiz. Ben de bir şey olmaz diye diye ufak tefek evde bir şeyler yapıyordum. Yalan yok kendimi çok yormadım ama eğilip kalktım tabi, yere düşen bir şey aldım vs. Keşke yapmasaydım. Bugün ömrümden ömür gitti. O kadar çok kanamam oldu ki kimyasal ya da düşük yapıyorum dedim. Değil 3 ay, 9 ay yatacağım arkadaşlar. İsterse evi bit sürüsü sarsın 😂😂
Aynen böyle Allahın ıznıyle yavrunu kucağına aldıktan sonra 2 günde takla attırırsın o evi :) hatta bosver bebeişinden 1 dk eksik bırakma kendını çağır ıkı kadın akşama bitte kalmaz pire de

Hahaha priming plan yani hazırlık aşaması 🤣boşuna kafanızı karıştırmış .. hazırlık yapacaz dememişte priming demiş
Hazırlık olduğunu biliyorum ingilizcem iyidir :)) demek istediğim o değildi neler olucak bu hazırlık sürecinde başına gelenler bilgi verebilir mi demek istedim aslında

Hazırlık olduğunu biliyorum ingilizcem iyidir :)) demek istediğim o değildi neler olucak bu hazırlık sürecinde başına gelenler bilgi verebilir mi demek istedim aslında
🤣göbüşten iğneyle yumoşunuz büyütülecek sonra sizden alınacak, babasından alınan spermle buluşacak ve aranacaksınız gün gün rapor verilecek size dondurulunca da donduruldu denilip kalitesi falan söylenecek :)
Opu işleminiz anestezili olacak transfer anestezisiz yapılıyor acısız bi işlem Allah ın izniyle sonra bebişinizi alıp evinize döneceksıniz tabi iğneler ilaçlar devam ederek .

İlk denemenız mı olacak yaş kaç :)
30 .ilk denemem bu. Aslında biz normalden bile denemedik.hep erteledik tam istedik cikolata kistim varmış hastanelerde yatmaya başladım 6 aydir her ay.ovulasyon zamanlarım hep hastanede geçti.doktor da amh düşmus senin tüp yapalım dedi. Bebek olmadan ameliyat yapmam seni dedi.öyle başladık bizde bu ay işte umarım olur. Çok sancim oluyor.Allah yardım etti de bu ay yatmadım hastaneye.cok korkuyordum yatarsam tedavi ne olacak diye 🫠

30 .ilk denemem bu. Aslında biz normalden bile denemedik.hep erteledik tam istedik cikolata kistim varmış hastanelerde yatmaya başladım 6 aydir her ay.ovulasyon zamanlarım hep hastanede geçti.doktor da amh düşmus senin tüp yapalım dedi. Bebek olmadan ameliyat yapmam seni dedi.öyle başladık bizde bu ay işte umarım olur. Çok sancim oluyor.Allah yardım etti de bu ay yatmadım hastaneye.cok korkuyordum yatarsam tedavi ne olacak diye 🫠
Farklı bi doktor a danıştınız mı . Yani normal yollarla hiç denenmemiş . Yenı mı evlisiniz

Merhaba arkadaslar. Yumurta buyutme sürecini bitirdik. Bugün catkatma iğnesini vuracağım. Yumurta toplamadan önce e2 değeriniz kaçtı. Benim 1493 e2 cikti. Progestorn 0.916 . Taze transfer için bu degerler iyi mi. E2 değerim kötümü:KK43:

Farklı bi doktor a danıştınız mı . Yani normal yollarla hiç denenmemiş . Yenı mı evlisiniz
Aslında yeni evli değiliz 4 sene olcak.ama hep şunu halledelim sonra diye diye erteledik.9 doktora gittim.kistimin agrisina bir şey yapamadılar.cocuk dediler.cocyktan sonra temizleriz dediler.baktilar ki her ay yatıyorum hastanede kendi kendimize de yapacak zaman bulamıyoruz tek çare tüp bebek dediler. Hastanede her regl yatmasam rahat olsam denicem ama işte.Allah böyle sınayacakmis.cok da ertelememek mükemmeliyetçi olmamak lazımmış.🫠

Aslında yeni evli değiliz 4 sene olcak.ama hep şunu halledelim sonra diye diye erteledik.9 doktora gittim.kistimin agrisina bir şey yapamadılar.cocuk dediler.cocyktan sonra temizleriz dediler.baktilar ki her ay yatıyorum hastanede kendi kendimize de yapacak zaman bulamıyoruz tek çare tüp bebek dediler. Hastanede her regl yatmasam rahat olsam denicem ama işte.Allah böyle sınayacakmis.cok da ertelememek mükemmeliyetçi olmamak lazımmış.🫠
Rabbim tez vakitte şifanı bulmalarına vesile olsun insallah

Bu program telefonu dinliyor ben söyleyeyim bendede vardı bu program hep yaşadığım şeylere karşılık sözler çıkardı ama çok güzel birşey tam umutsuz olduğun anda bir bildirim geliyor
Gün gelecek Rabbin istediğini verecek ve seni hoşnut kılacak 🌹🌹🌹
Program değil ki Instagramda takip ettiğim bir kanal bu

Aynen böyle Allahın ıznıyle yavrunu kucağına aldıktan sonra 2 günde takla attırırsın o evi :) hatta bosver bebeişinden 1 dk eksik bırakma kendını çağır ıkı kadın akşama bitte kalmaz pire de
Papatyacim Maşallah çok pozitif sin çok güzel bir enerjin var çok sevdim her an böyle güzel telkin etmeyi nasil başarıyorsun 🥰🥰

X