EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

Hexecuuummm bak bu seferde habersiz kacarsan bogarim senikaydirigubbakcemile

Sizin orda hala tatilmi, bizim burda cocuklar 1 aydan beri okula gidiyorlar

haber veriyom benimki geldi bir süreligine leptopu ona devrediyom ben alinca yazmaya devam edecegim bizim burda daha 3hafta var okultatilinin bitmesine allahahim yardim etsin bana görüsmek üzere öptümm:1hug:

Temem canumm özletiyorsun kendini... dertlesemedik coktandir... Görüsmek üzere öpüldün

Yine kacirdim seni görüsemedik

pek alisamadim ,rengi hosuma gidiyor ama sekile daha alisamadimmmm, seninki artik vermez sana leptopu ,peki sen alisabildinmi:uhm::uhm::uhm:

cevabi uzatmaaaaaaa hexe bak sevgi 8 e söglerim bogar seniiiiiiiii lülülülülülülülülülülülü

Sevgicim sen nasilsin canim , neler yaporsun ,,bizim okullar eylül basi acilcak canim sabredip bekliyoruz

öptüm senikaydirigubbakcemile3

Selammm kizlarrrrr!!! Nasilsinizzz cok hayirsizim biliyom ama ne yapayim turkiyeye izine gittik (iki ayligina)!! 3 hafta oldu geleli daha kendime gelemedim aklim fikrim tr de!! Nasil kendime gelecem bilmiyorum hava bulutlu sogukk ((( Ayyy gitsen bi dert gitmesen ayri dert!! Hatizecigimm edremite gittik cookk selam getirdim sana edremitten !! Uzunlarda kendime yeni perde diktirdim!! Gelen hayran kaliyorrr!! Bendeee!!! :)) Umarim herkes biraz da olsa memleket havasi almisttirrr!!! Saglik sihhattedir umarim herkess!!! Kendinize iyi bakin allaha emanet olun!!!

aman aman felinur hanim gelmisler tesrif etmislerkaydirigubbakcemile

senden ümüdimizi kesmistik aslinda hos geldin sefa getirdin

artik yeni perdelerini görmemiz lazim birde biz bakalim

hazirla börekleri cörekleri hep birlikte sana gelelim
yeniden hos geldin bekleriz artik burayada fazla arayi uzatmaŞeniz

Huysuz ablacigim iyim bende Allah´a sükür.
Adami demin yine ise yolcu ettim, 1 hafta kafa dinlicem yine:lepi:

Huysuz ablam, hexeyle beraber imaj degisikligi yapmissiniz.....:jeyyar:
Sana kesin yakismistirda:asigim:, hexeyi bilemicem artiknaniknanik

sevgi hanimcim bikeremsi benim saclarim cok gözel oldunaniknanik

sarisindim sonra kahfe rengi yaptim simdide kumral oldum heheheh

6 ay sonra sarisin olcam gene tabi kafamda sac kalirsa her rengi deniyom

senin sacin ne renk tr de yaptirdinmi saclariniiiiii

oh adamida gönderdin ise rahat rahat yatarsin artik allah kavustursunnnnŞeniz

Hosbulduk hexecigimmm!! Valla topla takimi gelin buyurun cok sevinirim bizde zeytin yagi meshur

yaparim size guzel zeytinyaglilardan hem ooyylee sismanlatmaz bizim yediklerimiz korkmadan gelin :))

Bu arada imaj yenileyenler var galibaa!! Hayirli olsun gari bakem!! Elimden geldigince size yazacagim

simdiden ramazan ayiniz mubarek olsun pazar aksami sahura kalkacagiz Rabbim herkese oruc

tutmak nasip etsin!! Hadin size eyii gunleeee garii!!!

felinur canim topucam herkesi sana iftara gelcez

artik marifetini gösterirsin zeytin yaglilar bayilirim et met neyin istemez

ben sana menüyü yazarimmm onlari yaparisinnnn

dur bir kac tane yazayimda zorlik cekme

deniz börülcesi

normal taze börülce salatasi

semiz otu salatasi ve yemegi

zeytinyagli taze fasüyle

zeytin yagli biber dolmasi

karisik kizartma simdilik bunlar

tali olarakta kadayif üstünede dondurma sen bunlari yapa koy gerisini yazarim

sarmayida unutma tabikiŞeniznaniknanik

sevgi kiz nerdesin cokacimcoook karnim acikti ne yemek yaptin bügün sana gelcemm hu huuuuuu​

Hexecim misafir umdugunu degil buldugunu yermis...:jeyyar:-tatlicadiarzu-

selam arkadaşlar benim bir sorum var ben Türkiyede el emeği ürünleri toplayıp yurtdışına satmak istiyorum Annemin bir arkadaşı yapıyor ve bu iş ile uğraşan herkes ciddi para kazanıyor yani yapanda aracıda satanda memnun bende şimdi araştırıyorum böyle bir imkan olursa sadece ben değil bir çok hanım para kazanmış olacak sizce ne yapmalıyım nasıl başlarım sizlerin tanıdığı bildiği böyle ürünler satan yerler var mı mesela el örgüsü şallar şapkalar danteller gibi yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca bir blogum var oradan mail adresimi alabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

kizlar nerdesiniz ya bügün allahin izniyle orucumu tutum insalah devami gelir

allah hepinizin oruclarini kabul ederŞeniz

Hayirli sabahlar herkeze,

hexecum Allah kabul etsin bidenem.
Orucun acilmasi bayagi gec olsada, Allah gercekten dayanma gücü veriyor. Ben ilk günden bayagi bir korkuyordum ama basardim..:lepi:

Kizlar hepinizi öptüm.. Kura cekiyorum artik aksama birinize iftara gelicem
:jeyyar:

cokacimcoook sevgi buyur bana gel canim

allahim gercekten sabrini veriyo iki günü atladik gerisi gelir artik

bu ayi ibatetle gecirirsek ne güzel yapabildigim kadar her gün okumaya calisiyom

bir namazda zorlaniyom onada baslasam cok iyi olcak

allahim dogru yoldan ayirmasin

öptüm seni allah kolaylik versin dualarin kabul olsun aksama bekliyom iftaraaaaaaŞeniz

kizlar nerdesiniz ya bügün allahin izniyle orucumu tutum insalah devami gelir

allah hepinizin oruclarini kabul eder

Kızlar sizlerin de mübarek ramazan ayınızı kutluyorum.Burda olsanız ben de sizi davet ederdim soframıza.:1no2:İyisinizdir umarım hexem,sevgicim.
Diğer topik sakinlerinin de ramazanını kutluyorum.Allah kabul etsin hepimizinkini.a.s.

bersucum seninde canim nasilsin iyimisin ne yaptin ne yapmayi düsünüyon

her sey yolundaamiii seni cok öpüyorum kendine iyi bakŞeniz

kaydirigubbakcemilehos geldin canim tam olarak nerdesin

kendinden bahset biraz tanisalimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…