EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

Ah Ah güzelim hepimizi cekiyor oralari ,ama bu sene izine gidemedik saglik olsun....
Benim oglumda gymnasium 11 inci sinifta hayirlisi ,, sen meslek ne sectin, düsüncelerin nedir biraz anlat bizee :CüvCüv:

vallah ablacim ben ilerde antalyada yasamayi düsündügüm icin kendimi turizme verdigim.. 5dil biliyorum ve benim berufsberater 11.sinifta yapabilecegin en güzel is dedi.. ama nolur nolmaz ben burda ki büyük bankalarda ausbildung yapmak istiyorum hala cevap bekliyorum.. ama ayni zamanda acik ögretimden international hotel management okuyup calismak istiyorum antalyada tecrübem olsun diye. cünkü kuru kuru okumak yetmiyor artik.. is verenler daha cok praxise bakiyor artik o yüzden üniverstede okumak istedigin bazi bölümlerde artik praktikum yani staj sart. bi kac okula yazildim, hem üniverste hem acik ögretim bakalim artik hayirlisi ne ise o olsun diyeyim..

ogluna da basarilar dilerim ablacim, seneye kendini iyi hazirlasin bütün sinavlar cok önemli.. yani son 2sene cok önemli..

Afferin sana kizim, gurur duydum seninle ,hayirlisi ogluma daha akli bir karis havada su an ortalama 2,9 bakalim ne olcak bir meslek secmedi daha..Yolun acik olsun kalbindekini basarirsin insallah kaydirigubbakcemile3

Afferin sana kizim, gurur duydum seninle ,hayirlisi ogluma daha akli bir karis havada su an ortalama 2,9 bakalim ne olcak bir meslek secmedi daha..Yolun acik olsun kalbindekini basarirsin insallah kaydirigubbakcemile3

tesekkür ederim ablacim bakalim neler olacak daha :) bide evlilik cikti sırnaşık şey

berufsakademie ye gidecekse.. yani hem calismak hemde okumak istiyorsa 12.sinifta bas vursun BA´lara.. yoksa alinmasi cok zor.. en az 1-2 yil bosuna bekler.. hele bi ciddiyeti anlasin bak nasil calisiyor derslerine a.s

HHHUUUUUUUUUUU Badenwürtemliler nerelerdesiniz yahu ,hexe hanim yine sirra kademmi bastiniz ,sevgicim sen nerelerdesin ,kelebebek kiz anlat,bersucum nasildir oralar valla bizde burda ofluyoruz sicaaaaakkkk,

Huysuz ablacım buralardayım.a.s.a.s.Burdaki sıcağı bir görsen buharlaşırsın resmen.Sıcak ötesi bir şey.Bir de nemli mi nemli.Yapış yapış olmak gibi kötüsü de yok.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıSizleri öpüyorum.

bersu canim nasilsin

buralar cok güzel oldu bügün yamur yagdi her yer serinledi serin serin oturuyom

oh oh havada baya sogudu üstüme bataniyemi alsam ne
hihoyyythihoyyythihoyyyt

kiskandirmak gibi olmasinda:roflol::roflol::roflol:

neler yapiyosun canim anlat bakalimmmmmmm

kizlar nedesiniz ayol birde bana kiziyonuz girmiyon diye ben geliyom kimse yok kaydirigubbakcemile

toplasin gelin hadi bakalimmmmmm

sevgiiiiiiiiiiii

huysuzz

hatizeeeeeeeee

cilgin ay o gelemez tr ye giti sile sahilerinde geziyodur simdi okaydirigubbakcemile2

kelebekkkk

bersuuu

baska kim varsa gelsin hadi ya

birde süpürge var ama oda izin hazirliginda bavul hazirliyo bikinilerini hangi rengini koysam diye düsünüyo :eek:

selam kizlar bende villingende oturuyorum belki bilen vardir burayi.şutarafagitti
bende buraya gelin geldim 2005 de tam olarak daha alismis degilim ama ne yaparsin mecbur:1no2:.tek mutlulugum hamileyim:CüvCüv: 32 haftalik kizim olucak heyacanla bebegimizi bekliyoruz:teytey::nazar:
kendinize iyi bakin hoscakalina.s.

selam kizlar bende villingende oturuyorum belki bilen vardir burayi.şutarafagitti
bende buraya gelin geldim 2005 de tam olarak daha alismis degilim ama ne yaparsin mecbur:1no2:.tek mutlulugum hamileyim:CüvCüv: 32 haftalik kizim olucak heyacanla bebegimizi bekliyoruz:teytey::nazar:
kendinize iyi bakin hoscakalina.s.

hos geldin kismet yamuru allah bebegini eline almayi nasip etsin canimŞeniz

her zaman bekleriz buyur gelllllkaydirigubbakcemile5

aman yarebbim dogrumu görüyorum:1shok:, hexe gelmis...-tatlicadiarzu-

Kiz nerelerdesin sen yine bakim
:eek:

hosbulduk hexe ilgin icin sagol canim:1hug: umarim güzel seyler paylasiriz burda kendine iyi bak tekrar tesekürlera.s.

sevgi canim ben burdayimda sen nerelerdesin

islerini haletinmi neler yapiyosunnnnkaydirigubbakcemile

IYidir hayatummm, ugrasip duruyorum iste... Bugün kosturmaktan mahvoldum, öldüm, bittim-tatlicadiarzu-

Sen nasilsin, neler var yok?hihoyyyt
Nerelerdesin coktandir.. Eskisi gibi girmiyorsun pek, özlettin kendini
gamyoncuiremsu

:lepi::lepi::lepi::lepi:
Kizlarrrrrrrrrr kaynatmisiniz kazani nerelerde devam ediyorsunuzzzzzzzzzzzzz

Aramiza yeni gelenler Hosgeldinizzzzzzzzzz coktandir ugramayip gelenlerrrrr sizlerdeeeeee
Hosgeldinizzzzzzzz hihoyyythihoyyyt

Huysuuzzz ablacigimmm, napiyorsun nasilsin??
Coktandir görüsemedik...
Hele su hexenin yaptigina bak, iki kelime yaziyor yine gidiyor

Bu arada Cilginkizdan haber varmi nerelerde coktandir yok

Huysuuzzz ablacigimmm, napiyorsun nasilsin??
Coktandir görüsemedik...
Hele su hexenin yaptigina bak, iki kelime yaziyor yine gidiyor

Bu arada Cilginkizdan haber varmi nerelerde coktandir yok

Hexe garanti kazannin altini yakmaya kacmistir canim:eek:

Sevgicim ben iyi olmaya calisiyorum canim ,bu sene tr yok hasretlik burun sizlatiyor, seneye insallah..
cilginin son simsek cakmasinda leptopu arizalanmis caniminici, simdide kendisi deniz kenarlarinda güneslenerek bu acinin üzüntüsünü atmaya calisiyor, inaniyorum haftaya döncek ,eger beyi ikinci süpriz olarak leptopunu hazir tutarsa aramiza bomba gibi dalacakkk kaydirigubbakcemile2

kizlar bengeldimkaydirigubbakcemile5:eek:lülülülülülüsevgi huysuzzzzzzzzzzzz sevgicim ben iyiyim bende evde sipalarla ugrasiyom bazen kizgin boga oluyolar ama idare ediyom okul baslasa benim tatilim baslicak
huysuz canim nasilsin hayatim görüsmeyelei yeni sacina alisabildinmi

X