EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

Canummm aynen bende bu aksam kizarttim kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

ben kactim kizlar hepinize tatli uykularrrrrmirmirmirmirmirmirmirmir

huysuzzzzzzz cikmam lazim benimki geldi patates kizartmasi istiyooooocokacimcoook

tabiki leptopuda erken yatarsa girerim yineeeeekaydirigubbakcemile

öptüm seniiiiiiiiii Şeniz

süpürge iyi gecelerrrrrkaydirigubbakcemile3

Canummm aynen bende bu aksam kizarttim kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

ben kactim kizlar hepinize tatli uykularrrrrmirmirmirmirmirmirmirmir

eh ben toplanana kadar cikmissiniz, hadi hepinize iyi geceler, Şeniz

kizlar kizlar neler yapiyonuz

hexe bügün mutfakta sosyete mantisi yapiyommmmmmmmcokacimcoook

buyrun gelin denek araniyorrrrrrrrrr

kk da gördüm tarifini deneyeyim dedim bakalim nasil olcakkkkkkkk
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

UUUFFFF yaaaa hexe bu aksam yememeye karar vermistim simdi canimi cektirdin ,, kizzzz yolla bi tabak sevabina hadi hadiiii cokacimcoook

nasilsiniz bakem insallah iyisinizdir

sevgi canim hos geldin nasil gecti tatilin hayatim anlat hexe ablanaaaaakaydirigubbakcemile5

Hexe aplaaaa hosbulduk

Vallah tatilim süper gecti, gezdik, tozduk bol bol alisveris yaptik Keske hep orda kalabilseydik:çok üzgünüm: Cok seviyom TR´yi cook:lepi:.... Sana bu sene izin yokmu???

arkadaslar bu basligin mesaj sayisi ikibinleri gectiginden dolayi mesaj temizligi yapacagim ilk acilis sayfasindan itibaren gectigimiz yilbasina kadar ki mesajlari temizliyecegim
umarim bu konuda aramizda sorun yasanmaz a.s.
ve sadece bu baslikta degil diger basliklardada ayni uygulama devam edecektir a.s.

bence sorun yokdur gülsemin, temüzlük her zaman iyidir, sen isini yap sekerkaydirigubbakcemile5

Valla Gülsemincim ,bende isten geldim simdiye kadar ev temizledim kimse yapma demediiiiiiiiiiiii, sende istedigin gibi sayfayi temizle canummm dur demem ,:CüvCüv:
kolay gelsin güzelim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

Canum Süpürgemmmmmmmmmm kizzzz niye kimsesiz yazdirmissin ruh haline ,kiyamam sana ben varim kiz valla seni hep takip edem kaydirigubbakcemile3

Güzel hanimlar naparsiniz bakem??

Benim herif hala isten gelemedi.:mymeka:.. Bugünde alisverisler hep bana kaldi... Kostur kostur, yeter artikin yahu.:1closedeyes:. Bekarlik sultanlik derlerdide inanmazdimkaydirigubbakcemile

Merhaba kizlar cümle alem nasilsiniz, ben yorgun ve bitgin daha yeni oturdum,sira aksam yemeginde bide kadayif istendi kaydirigubbakcemile hepsi hazir ama ben bittiiiiiiiiii, yarin yine hafta basi herkeze hayirli bir hafta diliyorum mirmirmirmir

hadi kolay gelsin, huysuz artik calisan bir hanimsin olacak o kadar yorgunluk,naniknanik
sagol bidenem, iyiki varsiniz hepinizkaydirigubbakcemile5

=Gülsemin;3549928]arkadaslar bu basligin mesaj sayisi ikibinleri gectiginden dolayi mesaj temizligi yapacagim ilk acilis sayfasindan itibaren gectigimiz yilbasina kadar ki mesajlari temizliyecegim
umarim bu konuda aramizda sorun yasanmaz a.s.
ve sadece bu baslikta degil diger basliklardada ayni uygulama devam edecektir a.s.
[/QUOTE]

gülsemin canim temizlik iyidir hostur da ben eski yazilari okuyup nostaljik yapiyodum ya

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben nasil simdi nostalji yapcam ah ahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

mutluluk hos geldin nasilsin aramizda iyi vakit gecirirsin umarimmmmmmkaydirigubbakcemile

sevgi isler bitimi kiz oturmusun bilgisayarin basina bavulunu actinmi yerlerine yerlestirdinmi bana ne getirdinnnnnnnlülülülülülü

Hosgeldin canim , bende eskiden gammertingende oturuyordum Tb. .. ilerde taniyormusun. Tübingen güzel bir yer canim ,kac senedir ordasin.

tam tübingende kalmiyorum oraya yakin bi yerde.. gammertingen biliyorum.. ben almanyada dogdum büyüdüm ve gecen sene gymnasiumu bitirdim.. ama antalya cekiyor beni :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…