EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

selam kizlar!
huysuzcitir kelebek hexe valla bravo size sürekli bilgisayarin basindasiniz size yetismek mümkün degil hem ev hem es hem cocuk nasil yetistiriyosuz zamani sizin yazdiklarinizi okumaktan yazmaya zaman bulamiyorum keyfiniz yerinde masallah sevgiler öpüldünüz

hatize günahimizi aliyon ben hep burda oturmuyoz demi bizimde evimiz var cokuk cocuk sana öyle geliyo gerci ben hexe oldugum icin her isimi cabuk yapiyom isleri sen neler yaptin ne zamandir yoktun bebisin nasil iyimi ben sana demedimi arada yaz haber alalim senden diye Şeniz

merhaba hatize bu aksam bir acayiplik var belki sade benim pcden kaynaklaniyoor cok zor iletisim kurabiliyorum kk yla:a015:
deme ögle kiz valla tüm islerimi yapiyorum ama buraya dalmadanda yapamiyorum:sm_cool:

komsulardan sikayet geliyo kizim cok gürültü yapiyo diye valla nerdeyse bütün gün kucagimda ya büyüsede biraz rahat etsem güm güm aksama kadar apartmani inletiyo kindergartene basladigi gün bende oturacagim buraya yazicamda yazicam :)

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz kimse yokmu isden biraz önce gedim ama öldüm

huysus citir dogru söylüyosun vallanasil yeniliyor varyahele citir citir o patatesler varya ben isden cok yemegi düsünür hale geldim

aaaaaaaaaaa sekerim ben artik mc donald ci oldum
paso yemek düsünür hale geldim ama zor geliyor daha yeniyim ya

mcdonaldsta gercekten hic almanca bilmeyenlerde calisiyomu mavi bende is bakmak istiyorum ama almancam yeterli degil diye cesaret edemiyorum gecen arkadas dedi orta dil sorun degil diye

mavi canim hayirli olsun bak patatesleri fazla yeme kilo yapar benden söylemesi sen nerdensin bize yakinmisin acaba naniknanik

hatize canim aalah sabir versin san canim cocuktur ne yapcan kimse bir sey yapamaz birak bebisi özgür ne yapcaklar kizsinlar dursunlar :emir_bebek::emir_bebek:

huysus citir dogru söylüyosun vallanasil yeniliyor varyahele citir citir o patatesler varya ben isden cok yemegi düsünür hale geldim

:emir_bebek::emir_bebek:
düse kalka yine geldim canlar ya bu aksam delirdi benim bilgisayar
mavis ben dedim sana dimi mamalar insanisasirtir canim agzina fermuar cek kiz:kahve:

Hatizem takma kafaya yavrusun :emir_büyür sonra keske kücük kalsaydi dersin:emir_bebek:

kiz hatize git valla sorun deyil anam bak orda yugoslavyali calisiyor alamncasi okadar iyi deyil b de türk onunda deyil ama isi ögrenince sorun olmuyor zaten hep yabancilar var

hexe kelebek yokmu bu gece aksam pc önünde uycam diyoduCADIARZU
uyuyup kaldimi ne:roflol:

mavisim at birkac patota bir kacta hamburger bu yana:bbo:
ama dikkat hexe yakalamasin bizi:1no2::eek:klava:böyle indirir sonra :roflol::roflol:

zaten yabancilar orda birbirlerine yardimci oluyor sor cekinme ekmek kavgasi n yapcan sansini dene

gel kuzum ismarlayayim sana mc donaldi sana senin köpegin olsun mc donald huysus korkma ben sana gizli gizli yediririm hexeden

X