EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

evdeki terazi rest cekti bende mutfa ama karnim ac gelirsem iflas eder orasi sanada masina zam isine son verirler canim:icecream:şakkıdı:asigim:

kizlar württemberg n tarafa kaliyor mesela ben kassel herzberg northeim göttingen bana cok yakin yaa siz n tarafa kaliyorsunuz

kizlar bizde bir geyik sohpet sayfasi yutrdisina acsakmi ne dersiniz yoksa burayi kapatcaklar vallayasakkelime süprizzzzz:sm_cool:

ahhhhhh canim sen beni tanimazsin olsun yemek bu n iflasi caninin cekdigi kadar yee yemek buldun ye dayak gördünmü kac arkana bile bakma

aaaaa bak n güzel büyük yer cok türk de var iyi sikilmasiniz desdek olursunuz birbirlerinize

kizlar ne oluyo burda huysuz ne o gece gece yemek düsünüyon:mymeka:

mavi huysuza kötü örnek olma canimnaniknanik sende yeme yasakkelime

kelebegin erkenden uykusu glmis olacak herhalde yada isi gücü vardir bu saate:roflol::roflol:

hexeee cilgunum bu gece gelirmi onla hic biarada olamiyorum ben geliyom o gido

iste geldi hexem ilk dayak bana eh bende ne cikarim öne:uhm::sm_confused:laelaelaelaelae

cilögin geceleri girmez uyuyodur kiz cagiz sabah calisacak herhalde demi

sen yaz ona sabah cevap verir sana:icecream::icecream:

hexe kavusturana sükür nerdesin anam bu arada yaslariniz kac merak ettim de

ben 29 oldum yani citirim hala citir birazda basenleri eritsem daha iyi olurum

bende 27 dermisimmmmmmmmm ama degil 37 ama 20 gösteriyom anlasildimi

lülülülülülü

olsun ablam bosver gönlün genc senin bosver kocalarimizin yaninda demeyilim zaten yaslandik diye olmaz dimi birakalim onlar yaslansin biz kendimiza bakalim citir kalalim

insan hissedigi yastadir bence gönlü genc olsun insanin mavicim :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

citirim - hexem
dün gece evelsi gece cok önemli islerim vardi:mymeka::eek:
birazda askimla ilgileneyim demi:mymeka:kiskaniyo hep kk dasin diyo:mymeka:hakli ama
bugün hastayim ben sol tarafim kalbimin oralar ön arka komple agriyor:çok üzgünüm:

öptüm hepiniziŞeniz

vah vah kebelek hasta olmus gecmis olsun sana corba yapayimi iyilestinmi :teselli: kelebek az gez formlarda üstunu SIKI GIYIN ayagina corap giy orani burani acma:mymeka: hasta olmasin ozaman

X