EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

danseuse010qc4.gif

Hexeeeee neolur beni böyle yapppppppp Şeniz

huysuz bügün cok isim vardi birikmis isleri yaptim yarinda öyle gözüküyo

kiz sen dansöz mü olmak istiyon bakayim :mymeka: sihirli güclerim gelince bakarizzzzz:Roflol::Roflol:

:1no2::1no2:
kelebebek,hexe merhabalar unuttunuz beni kaç gündür gelemiyorum nasılsınız.....a.s.a.s.
özledim valla..........

sekerim iyilik canim fazla giremedim simdi girebildim anca nasilsin is bulabildinmi sen bucanin neresindesin benim akrabalarim var orda sen neresinde kaliyon canim izmir güzel yerdir cok sanlisin kiymetini bil a.s

Şeniz
hexe merhaba şimdi geldim bende....sana katılıyorum izmit gerçekten güzel yer.....bende buraları tam olarak bilmiyorum sana nasıl tarifedebilirimki.hasan ağa parkına yakınız..iş bulamadım.:1no2::1no2:

canım sihirlerin nereye gitti bilmiyorum ama gelince bana da iş ayarla olurmu......:Roflol::Roflol:

hexe bu arada bir sakıncası yoksa yaşını öğrenebilirmiyim........

hasan aga parkinin üst tarafinda mevlana var amcalarim orda oturuyolar oralari iyi bilirim insalla is bulursun kisa zamanda canim kac sene kalicaniz izmierde kordana benim icin git söyle denize bakarak güzel bir cay ic ve yanida birde boyoz ye boyozu bilirmisin bilmem bilmiyorsan denemeni tavsiye ederimm :kahve:

hanimlarin yasi sorulmaz:mymeka: 37 ama 27 gibi düsün:Roflol::Roflol:

seker ne oldu kiz nere gitin kebelek gördüm seniiiiii napiyosun kiz ne var yok nasilsin neler yaptin bügün:icecream::icecream:

kizlar ben yatiyorum hadisize iyi geceler siz unutunuz beni:dilcikar::dilcikar:

Hexeee bu sen olamazsin aksam acikmi unttun yoksem pcnin karsisindami uyudun yesil yanosun:Roflol:
burdaysan günaydin canim harola yatak disarimi atti seni sırnaşık şey

Günaydin Sekerler,,,,
Dün Gelemedim Özürlerimi gönderiyorum,,,,
Sizleri Bek Suskun gördüm,,,
Citirim Döktürüyor Hele Hele Gurban!!!!!!:teytey:
Kaynatalim Haydeeeee:sm_cool:

hellooooo kizlar
kimsecikler yok ?
dün komsuyla carsiya gittik coook yürüdük en az 3 saat
dün 3 de gittik geldim yemek filan yap derken bi baktim oturdugumda saat 9 olmus...baya yorulmusum ayaklarim cok agirdi bugün bile hala yorgunum...:kahve:

benden nukadar siz neler yapiyonuz:1rolleyes:

hellooooo kizlar
kimsecikler yok ?
dün komsuyla carsiya gittik coook yürüdük en az 3 saat
dün 3 de gittik geldim yemek filan yap derken bi baktim oturdugumda saat 9 olmus...baya yorulmusum ayaklarim cok agirdi bugün bile hala yorgunum...:kahve:

benden nukadar siz neler yapiyonuz:1rolleyes:

Kelebebek Naber Nasil gidiyor Hayat Sekerim
Anaaaa bugün Burasi Pek Sessiz ne oluyoruz,,,
Yoksam Hexenin Neslimi Tükeniyor:Roflol::Roflol:
Nerdeler bunlar Yahutatlicadiarzu

Konuyu ikimiz okuyoruz Kelebebek
Ben burdayim Ya Sen nerdesin Heeeeeeeeeeee
Yoksam Mam babmayami dittintatlicadiarzu

Konuyu ikimiz okuyoruz Kelebebek
Ben burdayim Ya Sen nerdesin Heeeeeeeeeeee
Yoksam Mam babmayami dittintatlicadiarzu

mam filan yok hexe kiziyo:mymeka:
komsu geldi 3 ufak cocuk cay dötüler ,bagirdilar kulaklarim koptu offff:mymeka:
pastada getirmisdi,muzlu kaymakli filan bir kasik aldim gerisini olusuma verdim yemedim yani,nasilim ama?:sm_cool:
sen neler yapiyon canim,?
bugünlerde pek keyfim yok gibi nedeninide bilmiyom,hormonlardandir belki....bide barisin resmini nezaman görsem kötü oluyorum hemde baya kötü:a015:senağlama arada rüyama giriyor ozamanda bikac gün kötü dolasiyorum

Kelebebekkkkk kiz sen bebismi istiyorsun gel buraya nasilsin hep bakiyorum geziyorsun hexe de yok ben yanliz kaldim tüm arkadaslar yok olmuslar kizzzlar hadi sohbete :teytey::teytey:

Kelebebekkkkk kiz sen bebismi istiyorsun gel buraya nasilsin hep bakiyorum geziyorsun hexe de yok ben yanliz kaldim tüm arkadaslar yok olmuslar kizzzlar hadi sohbete :teytey::teytey:

citirim geldim aslinda kararsizim istiyorumda ama of 35de oldum ,riskli filan diyolar...hem nerde okudun bebis istedigimifisfisfis
ama canim bide yapmazsam ilerde pismanda olurum demi...askimi bebisi yok ve cok istiyor:mymeka:

X