EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

ne zaman dır seni ve hexe göremiyorum yani denk gelmiyor.....:1hug:
unuttunuz beni dimi.......

Valla biz tatli arkadaslari hic unutmayiz canim bende ne hexe nede kelebebeki yakalayamiyom bögle gece girdim hexeyi göreyim diye o yok sen nasilsin canim

düsmedin duruyon,yeme beni:mymeka:
cevap yaz citiriimmm:sm_cool:

az dolanayim forumlarda cirit atayim sonrada uyuyayim arada ugrarim iyi geceler

KIz valla yemem seni bak oglani kaldirdim bi türlü acilmadi o bir seyler yapti hu gel yine a.s.a.s.a.s.

k.gif
e.gif
l.gif
e.gif
b.gif
e.gif
k.gif

askolsun senağlama bak cok üzüldüm bana inanmadin valla düstüm bizim bilgisayar sahibi gibi YASLI hep takilir düser ne yapim ben hepsinide anlamiyorum oglani kaldirdim yapti ama SEN gelmedin::çok üzgünüm:
bende artik gidiyom :a.s.

k.gif
e.gif
l.gif
e.gif
b.gif
e.gif
k.gif

canim aksam valla rüyama girdin kiz beni üzdün kavaltida senin yüzünden nuttella yedim morelim düzelsin diye simdi hexeye nedicem bana kizcak senağlama niye cevap vermedin :mymeka:

Turuncugemi bir geldin pir gittin ses seda vermiyorsun iyimisin yoksa bizileri unuttunmu:1no2:
ses ver gayri sagliktamisin:1hug:

aaaa citirim ask olsun ,kiz ben saka yaptim ,ciddiyemi aldin ,bak simdi bende üzüldüm......tamam canim inanirim niye inanmiimki...aama ben sana yazdim uyuyacam diye uykum cok gelmisdi pc nin basinda uyuklicaktim canim benim kiyamam yaaaa:a015:
bak bide yiyon nutelllalari suclusuda ben oluyom mana bulma:mymeka::sm_cool:
sabahdan beri durcker bakiyom kafam allak bullak oldu:bbo:sonunda buldum bitane yazdirdim
canim citirim böyle sen herseyi takma canim relax ol
seni cooook seviyorum tamammiŞeniz

c.gif
i.gif
t.gif
i.gif
r.gif

kizlar ne haber napiyonuz özdedinizmi benii biraz ara vareyim dedim:roflol::roflol:gözlerim bozuluyodu kafamçokkarıştı bak bak yalan :roflol:

benimkinden alamadimki gireyim pc ye Kötü Kazen su anda elini ayagini bagladim girdim:sm_cool::sm_cool:

Yasaaaaa iyi yapmisin Kötü Kazen ara sira ister yada ikincisinimi alsak ne :roflol:
Interneti diyom:dilcikar: eeeeeee simdi nerdesin kaptirdinmi yine:kızgın:al geri:sm_cool:

toplasin bakayim neler yediniz ictiniz bakalim kebelekkkk huysuzzzzzzzzzlülülülülülü

X