EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

citirim - hexem
dün gece evelsi gece cok önemli islerim vardi:mymeka::eek:
birazda askimla ilgileneyim demi:mymeka:kiskaniyo hep kk dasin diyo:mymeka:hakli ama
bugün hastayim ben sol tarafim kalbimin oralar ön arka komple agriyor:çok üzgünüm:

öptüm hepiniziŞeniz

:1hug: üzüldüm canimin ici neren agrimiyo onu sögle de bi abla olarak :mymeka: ha bunu yapayim ne gezersin bögle cok otur pc nin basinda:roflol: gecmis olsun canima.s.

:1hug: üzüldüm canimin ici neren agrimiyo onu sögle de bi abla olarak :mymeka: ha bunu yapayim ne gezersin bögle cok otur pc nin basinda:roflol: gecmis olsun canima.s.

saol citirim...ben sifayi kapmissim, burnum akiyo ,atesim var, heryerim agriyo...
sen nasilsin neler bapiyona.s.

kelebek geçmiş olsun canım..............Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kebelekkkk bizde dedik demi gecmis olsun diye gözlerinde görmüyo galiba:mymeka::dilcikar::dilcikar: ahanda küstümm

sekerim hos geldin nasilsin canim ne var yok bebisini yanina geldimi ne zaman getireceksin :emir_bebek::emir_bebek:

kebelekkkk bizde dedik demi gecmis olsun diye gözlerinde görmüyo galiba:mymeka::dilcikar::dilcikar: ahanda küstümm

ah canim tskler ya pardon görmedimki:1no2:
kafam kazan gibi gözlerim bulanik görüyo:bbo: yazarken bile zorlaniyom..arada girip bakiyom yinede dayanamayipsüprizzzzz

hexecim kac gündür yoktun canim nasilsin insallahsırnaşık şey

kelebek iyilik canim neyse hastasin diye kizmayayim bari

cok isim vardi onlari halletim yeniden gecmis olsun kendine iyi bak senağlama

kelebek iyilik canim neyse hastasin diye kizmayayim bari

cok isim vardi onlari halletim yeniden gecmis olsun kendine iyi bak senağlama

canim saol bayada uykum geldi ...yavas yavas gidiim yatim iyi geceler tatli rüyalar canim öpiimmii???Şenizsanada bulasmasin sonra gribim:1rolleyes:

sekerim canim saol dileklerin icin sen nasilsin iyimisin canim..aman iyi bakin kendinize benim gibi olmayin öptüm seni sekerim

şutarafagitti

cilginim sanada simdiden günaydin iyi islera.s.

a.s.a.s.kizlar hepinize iyi bir hafta diliyorumŞeniz

kebelek nasilsin bügün biraz iyimisina.s.

huysuzzz hanim bügün nasil gecti gününüz isler yolundami:smiley-cool:

cilgin yeni is günün hayirli olsun bol kazanclar:emir_bebek:

hatize gine yoksun ortada:mymeka:

felinur unutunmu bizi:kızgın:

sekerim benim icin kordana gitinmi nasilsin:sm_cool:

mavi yeni is nasil gidiyo patateslerden fazla yeme:mymeka:

sevgi nerelerdesin gine özletme kendini

cociskoo senle konusmuyom artik küstüm:dilcikar:

bersuuu bersu derslerin agir herhalde allah zihin acikligi versin canima.s

hexem sanada günaydin

kalktim gittim doktora ...kalbim agriyor korktum valla...su icerken agiriyordu bide derin nefes alirken...kontrol etti doktor bastirdi gögsüme filan ama ben nasi bagiridim:sm_cool:..dur mecbur bastiricam dedi...tehsis de kaburgalarimin ordaki kaslar entzündung olmus su ictikce kaburgalar genisleyince agri yapiyormus...gripimden dolayi entzündung olmus mus diyo...ilac filan vermedi agri kesici al dedi sicak tut dedi..biraz atesim var gözlerimi acamiyom halsizlik iste böyle canim....
geldim kahvalti mam ettim...sonra wirsin almisdim oturdum ondan sarma yaptim mecbur yoksa kötü olucakti ..simdide uzanip serap ezgü bakiyom of yoruldumkafamçokkarıştı

kebelek bitki caylarindan yap kendine bol bol ic mikroplar gitsin canim limon portakal ye yada sularini sikip icebilirsin ada cayindan yap oda iyi gelir vucudun güclenir sicak bir banyo yap sonra iyice ört kendini iyi gelir vikis varsa gögsüne sür yat insallah tez zamanda iyilesirsin:teselli:

Selam Yavrular Cilgininiz Geldi,,,
Beni Anmissiniz Kulaklarim Cinladi,,,,
Ama Bildiniz Üzre Mesgul biriyim Ben :1closedeyes:
Telekomu Eve getircem Az kaldi Sabr edin:roflol::roflol:

:1hug:
hexe iyiyim canım bebişimi sormuşsun daha gelmedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
annemler alıştı sanırım getirmeye hiç yanaşmıyolar...... bugün yarın atlatıyolar.valla bu arada havalar soğuk kordona gitmedim,yaz gelince senin için gider bir kahve içerim......
aslında bu havalarda da zevkli olur gitmek ama sanırım evde tembelliğe alıştım hiç canım dışarı çıkmak istemiyo.........

kelebekkkkkk canım iyileştinmi nasılsın.....a.s.

sekerim torun tatlidir senden kiymetlidir :emir_bebek::emir_bebek: fazla birakma alisirlarsa zor olur onlar icinde yazik ya sanada yazik bebisini özlemisin

hasretin biter insallah en kisa zamanda :1hug:

boyoz yedinmi sormustum ben cumartesi kardesim izmirden gelmisti getirdi bana oh yedim afiyetle tavsiye ederim:icecream:

iyi aksamlar kizlar muhabet n kim hasda gecmis olsun isden simdi geldim simdi yorgunluk cayi icicem buyrun gelin

selam dostlar derdime care ariyorum benimle konusacak arkadas ariyorum kimse yokmu ben minik kus

hosgeldin minik kus anlat derdini yardimci olmaya calisiriz hepimiz her arkadas okuyunca yazar cevabini canim simdiden Allah yardimcin olsun der yazilarini bekleriz.....

kelebekkkk nasil oldun canim :1hug: biraz atlattinmi bak hexeyi dinle bosuna yazmaz o bitgi faydalarini.... cobuk iylesta gel aramiza özledim a.s.

Size Yetismek Mümkünmü Azcukun bekleseniz ya Beniiiiii,,,,
Aaaaaaaaaa Kelebebek Gecmis Olsun Mam bab yapmayi ihmal etme
Bak Hexeyi Dinledin Hasta oldun,,, Takil Citirla Bana Yasa Hayatinilaelaelaelaelae
Ayyy Kizlar Sayfa Almis Basini Gidiyor Afedersiniz Falan Yaniiii Ama Acilmisda acilmis tatlicadiarzu Biri Artik Birine Dur desin:smiley-cool:
Eeeeeeee Kimse yok Hani nerdesiiniz ???? Citirim Sendemi Yoksun yaaaa

Minik Kus gel Seni Söyle Aramiza Alalim:teselli:

X